上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 20)~13/6 邊邊團,地點已定~

收藏  |  訂閱
1.5k  33.2k

引用:
原帖由 stout 於 2009-6-13 01:29 AM 發表 查看引用來源

唔怪得咁長時間啦~:smile_o06:
仲要係屋企生意,,,可以話係仲長時間:smile_o08:

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-6-13 01:29 AM 發表 查看引用來源

收到了:smile_o05: 唔該哥哥!!
你睇下點啦.........我都未知會唔會唱k架.......
問定你先囉

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-6-13 01:30 AM 發表 查看引用來源

咁吹水囉~~!:smile_o11: :smile_o11:
下次約埋一齊打麻雀啦

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-6-13 01:28 發表 查看引用來源

下次又唔知幾時...:smile_o08: 我驚又唔得丫
我都係出埋呢次 下次都唔知幾時了:smile_o03:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-13 01:30 AM 發表 查看引用來源
你睇下點啦.........我都未知會唔會唱k架.......
問定你先囉
:smile_o04: 原來未知架...咁我10點到打比你睇下係唔係去先啦

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-6-13 01:30 AM 發表 查看引用來源

仲要係屋企生意,,,可以話係仲長時間:smile_o08:
我非常明白~~我以前都你一樣~~:smile_o06:
不過係做零售既~~
個D中秋呀~聖誕呀~過年呀都要開....好慘~~:smile_o03:

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-6-13 01:29 發表 查看引用來源

:smile_o04: 你又去打邊邊丫????真的好:smile_o03:
講左會去 但最後可能唔去的:smile_o08:

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-6-13 01:32 AM 發表 查看引用來源

我都係出埋呢次 下次都唔知幾時了:smile_o03:
:smile_o04: 點解呀...我仲打算今次去唔到..去下次架:smile_o06:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-13 01:29 AM 發表 查看引用來源
我都有玩開架:smile_o01:
不過我係打機白痴.......:smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-6-13 01:32 發表 查看引用來源

:smile_o04: 原來未知架...咁我10點到打比你睇下係唔係去先啦
佢地成九點先打邊邊播:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆