上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【72】

收藏  |  訂閱
736  6.9k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-6 01:47 PM 發表 查看引用來源
有狂想症呀
成日周圍走................講親野懶神秘

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-6 01:48 PM 發表 查看引用來源
成日周圍走................講親野懶神秘
老實講................你真係反起個肚......................

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-6 01:49 PM 發表 查看引用來源
老實講................你真係反起個肚......................
講哂你嘅家底出來俾人聽

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-6 01:50 PM 發表 查看引用來源
講哂你嘅家底出來俾人聽
我諗都無咩人有興趣陪你聽

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-6 01:50 PM 發表 查看引用來源
我諗都無咩人有興趣陪你聽
數完你一輪.................

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-6 01:51 PM 發表 查看引用來源
數完你一輪.................
啱唔啱聽由你

有係矛人得個阿伯係到講耶蘇:smile_27: :smile_27: :smile_43:

引用:
講哂你嘅家底出來俾人聽
你同佢咪一樣................:smile_39:
祗是一個是靜, 一個是動,
一個是長, 一個是嫩......
一樣燥狂......................:smile_27:
天生一對:smile_14:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-11-6 01:53 PM 發表 查看引用來源
有係矛人得個阿伯係到講耶蘇:smile_27: :smile_27: :smile_43:
係度幫人教仔

引用:
原帖由 ching788 於 2008-11-6 01:54 PM 發表 查看引用來源

你同佢咪一樣................:smile_39:
祗是一個是靜, 一個是動,
一個是長, 一個是嫩......
一樣燥狂......................:smile_27:
天生一對:smile_14:
忘記你很難,
不想你更加難,
唯埋藏在心底深深處,
直至你已遺忘我的名字....................最好的記憶是在心底
最深的愛也在心底
在心底不會遺失
也不會遺忘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆