上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

早晨呀各位 !

:smile_40: 早晨:smile_40:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-27 09:36 PM 發表
自白篇

其實我開呢個POST最主要係有兩個原因既 :

第一: 係為左方便我老友阿花(jickfa),得閒上網既時候,可以容易D返黎探我地成班街坊(佢既經驗同我差唔多),所以我連POST既TITLE都用左"同事姐弟戀"......

...
早晨!

做左cd-rom好多日,日日都有追你既post.........
老實講,真亦假時假亦真,真真假假,分得幾多。人地認為老作?咪由得佢地咁諗囉!

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-28 08:46 AM 發表
早晨呀各位 !
阿SAM 早晨呀

你理得人地點睇你吖,網友咋嘛:smile_38:
現實生活你又唔識佢,最重要係你同你 GF
人會變,兩個人一起生活會找到最協調既生活方式最為重要
緦之一切隨緣啦,祝福你!

早晨呀各位 !
唔好意思,頭先同老板去左飲茶 !

首先,多謝各位街坊既支持,我會嘗試努力去KEEP住呢段感情 ! :smile_13:
其次,其實我一向都唔係好理D網友話我D乜,但係因為今次佢連我女朋友都話埋,所以我先咁嬲 ! 我諗係因為妒忌掛 ! :smile_22:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-28 10:52 AM 發表
早晨呀各位 !
唔好意思,頭先同老板去左飲茶 !

首先,多謝各位街坊既支持,我會嘗試努力去KEEP住呢段感情 ! :smile_13:
其次,其實我一向都唔係好理D網友話我D乜,但係因為今次佢連我女朋 ...
呢 d 唔係叫妒忌
係維護、保護你女人,所以你先有咁既反應
表示你緊張佢愛護佢:smile_38:

我係話果個人呀 ! :smile_38:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-28 11:05 發表

呢 d 唔係叫妒忌
係維護、保護你女人,所以你先有咁既反應
表示你緊張佢愛護佢:smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-28 11:13 AM 發表
我係話果個人呀 ! :smile_38:
我諗係因為妒忌掛 ! :smile_22:

下次你+多個字吖大佬...:smile_45:
搞到我 GET 錯左:smile_22:

SORRY SORRY ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-28 11:30 發表

我諗佢係因為妒忌掛 ! :smile_22:

下次你+多個字吖大佬...:smile_45:
搞到我 GET 錯左:smile_22:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-28 11:32 AM 發表
SORRY SORRY ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
今日咁遊閒呀:smile_41:
話時話,你簽名檔另一張圖醒神d :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆