上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.6k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-1 07:30 發表 查看引用來源

唔... 其實或者有d 白痴 我係好迷戀浴室用品o既一個人
雖然唔會真係去用人地d 野, 比如話以前去大王屋企, 甚至再之前打patpat 果個sp
知道會o係人地屋企沖涼過夜我實要帶自己用開果set, 後期熟o左就直接放一套 ...
我去酒店都會睇下佢用咩㗎⋯用靚野會開心㗎。

你真係好有原則同埋皮膚應該超好個隻⋯我呢同大王一樣㗎,用返酒店野😂

除咗浴室用品外,我都會第一時間搵對拖鞋出黎著⋯睇拖鞋就知間酒店嘅係點😅

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-28 08:10 PM 發表 查看引用來源

從實招來 🤨你用人地D杯做過乜嘢!
做...你腦裡面諗緊嗰啲嘢。

塔橋

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-28 03:09 PM 發表 查看引用來源

或者叫個F 快d 埋o黎舔走佢?

MMF, 作為女人o既夢想就係狗仔式, 一個o係後面搏命插, 一個o係前面俾自己含
三個人如果可以同步高潮咁就發啦   
不過過程之中佢地近距離面對面唔知心入面會諗乜

師姐太高 ...
嘩,咁識玩?

MMF嘅主角通常係F。兩個M應該諗緊點樣服侍F令佢淫性盡露。

雖然我知你講緊嘅MMF係由兩位主人享用緊隻奴。但對男人嚟講,玩法大致一樣,就係兩男互相競爭,取悅(或收服)條女。

玩MMF,兩個男人最好接受到大家。因為除咗體液嘅接觸,「雙劍硬碰」都一定少不免!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-29 04:54 PM 發表 查看引用來源...
佢話最高危係電視remote, 麻甩佬睇住成人台打飛機唔洗手就拎起o黎用  ...
係喎呵!反而我冇諗過呢樣!

咁講法,男人部腦或者laptop會唔會都好大嫌疑?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-1 10:26 AM 發表 查看引用來源
...
萬一訓到半夜... 有條脷唔知邊度突出o黎奶你腳板底咁就唔好啦  ...
嗰個一定係大王嚟。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-4 09:18 AM 發表 查看引用來源
⋯我成日好驚係塊鏡見到其他野😶‍🌫️ ...
如果真係見到其他嘢,我諗可能係時候換過副眼鏡。
我反而最驚有偷拍鏡頭!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-4 09:43 AM 發表 查看引用來源
...
除咗浴室用品外,我都會第一時間搵對拖鞋出黎著⋯睇拖鞋就知間酒店嘅係點😅 ...
突然諗起日本好多旅館(例如love hotel)提供嘅拖鞋並唔係用完即棄式。而係正常嘅拖鞋。無數人著過。

聽講係用蒸氣消毒過嘅,但我都係接受唔到。寧願係即棄拖鞋,就算幾差嘅都好。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-4 17:08 發表 查看引用來源

如果真係見到其他嘢,我諗可能係時候換過副眼鏡。
我反而最驚有偷拍鏡頭!
換副老花鏡😏
唔怕啦你⋯最緊要上鏡⋯😂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-4 17:18 發表 查看引用來源

突然諗起日本好多旅館(例如love hotel)提供嘅拖鞋並唔係用完即棄式。而係正常嘅拖鞋。無數人著過。

聽講係用蒸氣消毒過嘅,但我都係接受唔到。寧願係即棄拖鞋,就算幾差嘅都好。 ...
好明顯你去過唔少love hotel喎⋯要分享下啦

我寧願著紙咁薄嘅即棄都唔想係正常拖鞋😓

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-4 07:55 PM 發表 查看引用來源

換副老花鏡😏
唔怕啦你⋯最緊要上鏡⋯😂
小弟經常發雞盲,換過對眼可能最好。

好驚做主角呀真係。唔係講笑。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆