上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.2k

今日打電話問過家計會,做完最小休息1個星期,會寫假比你,咁人地見到張野咪知我去割??
大家有邊到可以介紹可以早d正常上班架請問?

係私家醫院做幾錢到?幾多日可以返工?pain or not? thanks!!

引用:
原帖由 JJ_Q_A 於 2009-10-7 07:52 PM 發表 查看引用來源
JJ唔割包皮會唔會影響陰莖發育?我未勃起時就露唔到龜頭,扯咗就露到個頭,下面就露唔到...
而家我15歲....
救救我:smile_27: :smile_13:

引用:
原帖由 bigbigbigdog 於 2009-10-8 11:07 PM 發表 查看引用來源
我係私家醫院做,其實吾雖要吾好意思,我覺得係天生的及冇人會笑的‧早做早好返,Think possitive !
而且d醫生護士有咩未見過丫~
諗通左呢點就唔會咁緊張

引用:
原帖由 tommy355996 於 2009-10-8 11:21 PM 發表 查看引用來源
今日打電話問過家計會,做完最小休息1個星期,會寫假比你,咁人地見到張野咪知我去割??
大家有邊到可以介紹可以早d正常上班架請問?
laser會快d好返同冇咁痛(不過掂到都會痛)
基本上做完第二日都可以出街,不過就要好小心

我本身拎左長假,所以做完手術之後幾日如非必要都唔出街

引用:
原帖由 erickinger 於 2009-10-9 12:08 AM 發表 查看引用來源

laser會快d好返同冇咁痛(不過掂到都會痛)
基本上做完第二日都可以出街,不過就要好小心

我本身拎左長假,所以做完手術之後幾日如非必要都唔出街
其實我做traditional個隻都ok快

引用:
原帖由 tommy355996 於 2009-10-8 11:34 PM 發表 查看引用來源
係私家醫院做幾錢到?幾多日可以返工?pain or not? thanks!!
最少都過萬
我之前都諗住,不過太貴
而且唔係laser

回覆 403# 的帖子

你未扯o個陣可唔可以自己反起晒呀??

引用:
原帖由 skinlessjj 於 2009-10-9 12:10 AM 發表 查看引用來源

其實我做traditional個隻都ok快
係喎你好似同我同一日做
你而家點呀??

本人想問下我可以反到包皮完全見到龜頭,性生活冇問題,但最近發覺包皮有幾處傷口而且間中有少少陰陰痛,咁應該割嗎:smile_41: :smile_27:
如果要割,以下呢度地方ok嗎??
http://www.painfree.hk/foreskin/ ... %8C%85%E7%9A%AE&;OVKEY=%E5%89%B2%20%E5%8C%85%E7%9A%AE&OVMTC=standard&OVADID=8020185542&OVKWID=104161334042是否用激光無刀除包皮呢個方法會好D,我問過激光$7000,傳統$5000,有冇c-hing比到意見我唔該晒,感謝萬分

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆