上一頁下一頁
發新話題

160309代~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~啟天回歸祝gerry回歸

收藏  |  訂閱
741  4.0k

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-3-19 04:36 PM 發表 查看引用來源
因住我貼你張老土格仔褲出黎獻世...:smile_34:
我已經再買多一條.......下次影左send比你

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-3-19 04:45 PM 發表

做咩keep住人張相wor
用黎打小人架!:smile_38:

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-3-19 04:46 PM 發表

我已經再買多一條.......下次影左send比你
你果堆爛牛我就一早 deleted 左....:smile_30:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-3-19 04:47 PM 發表 查看引用來源
你果堆爛牛我就一早 deleted 左....:smile_30:
又買左幾條........今次有unwashed vintage 501, 有美版亦都有44年大戰版

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-3-19 04:57 PM 發表

又買左幾條........今次有unwashed vintage 501, 有美版亦都有44年大戰版
正蠢佬...嘥咁多 $$ 去買爛褲!:smile_42:坦白講...你着起左肯定似足個大種乞兒!:smile_30:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-3-19 05:26 PM 發表 查看引用來源
正蠢佬...嘥咁多 $$ 去買爛褲!:smile_42:坦白講...你着起左肯定似足個大種乞兒!:smile_30:
你咪係一樣買好多化妝品撻上塊面度攪到成個馬騮pat pat咁

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-3-19 05:50 PM 發表

你咪係一樣買好多化妝品撻上塊面度攪到成個馬騮pat pat咁
我果啲係護膚品..唔係化妝品喎!:smile_38:

好野....又夠鐘收工!

夠鐘落閘放狗:smile_35:

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-3-19 12:00 發表 查看引用來源
所以5好同女仔講道理~~~輸梗~!!http://www.5see.com/demo/gif/zjl/ezuoju/by/by%20(30).gif

講人情啦~ 有著數~:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆