上一頁下一頁
發新話題

0214 溫馨光豬情人節有錢佬K團(完滿結束,有相report今晚出)

收藏  |  訂閱
657  8.8k

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-13 01:29 AM 發表 查看引用來源

我寫出來都係同大家分享, 又當係keep 住自己一個回憶.

成到團去一次試試, 覺得好玩有下次, 唔好玩o既個團都留你唔到啦!
call埋非典型兄啦八神

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-13 01:25 AM 發表 查看引用來源

跟 type-r 係第一選擇嘛....
cacoke 兄0214 個團好似成咗團喎
留個位做後補得唔得?
每逢佳節倍思親
我要搵情人!! :smile_38:

引用:
原帖由 明動 於 2009-2-13 01:31 AM 發表 查看引用來源

cacoke 兄0214 個團好似成咗團喎
留個位做後補得唔得?
每逢佳節倍思親
我要搵情人!! :smile_38:
要大師兄個團做 backup, 呵呵, 大師兄你唔好見怪啊!

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-13 01:33 發表 查看引用來源

要大師兄個團做 backup, 呵呵, 大師兄你唔好見怪啊!
有乜所謂呀....我唔好意思上次無過到來就真...

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009-2-13 01:31 AM 發表 查看引用來源

call埋非典型兄啦八神
佢好似星期五先上 cp, 星期六要返工

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-13 01:38 發表 查看引用來源

佢好似星期五先上 cp, 星期六要返工
我聽日都可能上...

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-13 01:37 AM 發表 查看引用來源

有乜所謂呀....我唔好意思上次無過到來就真...
為左有得玩, 厚面皮d 都要留位
失禮失禮

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-13 01:04 AM 發表 查看引用來源

係咁架啦...聽日下晝三點後就把爸聲來pm 架啦...
type-r 團未做到大家都好有信心, 同埋好多哩度o既師兄都唔鍾意去有錢人, 所以都幾難一下子做得起了
主要都希望去過o既團友覺得唔差啦, 返來都出下 report, 同埋講下有乜要改善.  
做到o既 type-r 哥都會做o既

引用:
原帖由 明動 於 2009-2-13 01:41 AM 發表 查看引用來源

為左有得玩, 厚面皮d 都要留位
失禮失禮
大師兄好好人o架, 佢話 ok 就 ok o架啦
我都去訓了, 晚安了咁多位師兄

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-13 01:42 發表 查看引用來源

type-r 團未做到大家都好有信心, 同埋好多哩度o既師兄都唔鍾意去有錢人, 所以都幾難一下子做得起了
主要都希望去過o既團友覺得唔差啦, 返來都出下 report, 同埋講下有乜要改善.  
做到o既 type-r 哥都會做o既
遲啲都開返個娘家團先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆