上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入,另外更改左少少內容)

收藏  |  訂閱
453  39.0k

灌腸劑一般使用磷酸鈉溶液或純淨水.
灌腸還可用來做肛交前的準備清潔直腸程序.
色情上的灌腸癖( klismaphilia )使用過量的水或溶液,有時候是SM行為的一部分.

蘋果日報
經 常 洗 腸 或 致 心 律 不 正

洗 腸 療 法 多 年 來 深 受 藝 人 愛 戴 , 這 種 療 法 聲 稱 可 將 大 腸 內 的 毒 素 及 油 脂 排 出 , 達 致 排 毒 、 減 肥 功 效 , 甚 至 可 治 療 鼻 竇 炎 及 癌 症 等 疾 病 。
坊間 盛 行 的 洗 腸 療 法 , 是 利 用 膠 喉 管 插 入 肛 門 一 至 兩 吋 深 , 把 聲 稱 已 過 濾 的 溫 水 從 肛門 輸 入 結 腸 , 然 後 將 腸 壁 的 有 毒 物 質 、 油 脂 等 一 併 排 出 體 外 , 他 們 會 向 客 人 表 示 ,把 腸 內 的 有 毒 物 質 及 油 脂 清 除 後 , 便 可 達 致 改 善 皮 膚 、 減 肥 、 排 毒 、 解 除 便 秘 和 治療 癌 病 與 關 節 炎 等 疾 病 。
很 多 人 為 了 減 肥 去 洗 腸 , 認 為 洗 完 後 可 以 洗 走 腸 內油 脂 物 。 其 實 , 洗 腸 洗 去 的 只 是 大 腸 中 的 大 便 , 同 時 也 帶 走 小 量 小 腸 中 的 營 養 物 質, 並 不 能 因 此 達 至 減 肥 效 果 。 由 於 洗 腸 會 帶 走 礦 物 質 , 導 致 支 持 身 體 運 作 的 養 份 相應 減 少 , 故 經 常 洗 腸 會 造 成 四 肢 無 力 、 心 律 不 正 、 虛 脫 , 甚 至 會 出 現 腦 水 腫 及 神 志不 清 等 問 題 。

肝 臟 解 毒   腎 臟 排 毒

其實 , 身 體 的 排 毒 途 徑 有 多 方 面 , 並 非 僅 靠 腸 道 排 出 糞 便 , 身 體 幾 乎 所 有 的 細 胞 都 會分 解 一 些 毒 物 , 其 中 肝 臟 是 解 毒 的 最 重 要 器 官 。 血 中 的 有 毒 物 質 , 經 肝 臟 一 系 列 的解 毒 化 學 反 應 後 , 變 成 低 毒 甚 至 無 毒 的 物 質 , 經 腸 道 或 尿 道 排 出 體 外 ; 腎 臟 是 體 內最 重 要 的 排 毒 工 具 , 體 內 毒 物 隨 尿 液 排 出 體 外 , 所 以 要 多 喝 水 多 排 尿 。 此 外 , 皮 膚也 可 以 通 過 出 汗 方 式 排 出 毒 素 。
洗 腸 療 法 並 沒 有 醫 學 根 據 , 也 不 屬 西 方 醫 學。 洗 腸 方 法 如 透 過 未 經 訓 練 者 進 行 , 膠 喉 插 入 肛 門 後 , 可 能 因 為 技 術 問 題 引 致 弄 穿腸 壁 等 併 發 症 , 或 因 儀 器 消 毒 不 當 而 受 感 染 。 本 身 患 有 直 腸 或 大 腸 腫 瘤 等 腸 道 疾 病的 患 者 、 剛 進 行 0 腸 道 手 術 的 人 士 風 險 也 較 大 ; 腎 病 或 心 臟 病 患 者 又 較 易 因 水 份 過多 而 加 重 腎 臟 和 心 臟 負 荷 或 引 致 電 解 質 失 衡 。
撰 文 : 翹 采 醫 務 中 心 外 科 專 科 醫 生 鄺 國 雄

回覆 1# 的帖子

支持bcm ! 希望多d女仔能夠接受到肛交就好啦!

唔試過同相信自己 bf 係唔可能happy

回覆 1# 的帖子

Hi BCM

我想問吓妳,肛交內射個feel同妹妹內射個feel有乜特別唔同呢? 肛交內射完之後,妳會唔會有好似要去疴嘅感覺呢? 因為直腸都好敏感的,如果有野係入邊,生理上會自然想排出來。我老婆就唔係咁鍾意這種要去疴嘅感覺。妳enjoy肛交內射嗎?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-2-1 11:10 AM 發表 查看引用來源
乜都假,

走後門,

記得落KY,

否則C眼損了,

無得玩!

:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我要ky又得唔要又得架喎:smile_45:

引用:
原帖由 milo99 於 2009-2-1 12:58 PM 發表 查看引用來源
i think anal is very common ... especially in the US
係外國我諗係比較common的~

引用:
原帖由 帶子雄狼 於 2009-2-2 03:58 AM 發表 查看引用來源
灌腸劑一般使用磷酸鈉溶液或純淨水.
灌腸還可用來做肛交前的準備清潔直腸程序.
色情上的灌腸癖( klismaphilia )使用過量的水或溶液,有時候是SM行為的一部分.

蘋果日報
經 常 洗 腸 或 致 心 律 不 正
     ...
用黎sm???唔係掛??

引用:
原帖由 wildfire01 於 2009-2-2 09:41 AM 發表 查看引用來源
支持bcm ! 希望多d女仔能夠接受到肛交就好啦!
最緊要係你自己果個接受到~

引用:
原帖由 honeydolL 於 2009-2-2 03:35 PM 發表 查看引用來源
唔試過同相信自己 bf 係唔可能happy
唔鐘意同接受唔到,唔需要刻意勉強,
做愛,做愛,做愛自己愛做的事!!

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-2 04:33 PM 發表 查看引用來源

用黎sm???唔係掛??
有d人會玩得過份左,走火入魔囉!!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆