上一頁下一頁
發新話題

石溜汁增強性能力和醫陽萎 (p.29總結)

收藏  |  訂閱
571  158.4k

引用:
原帖由 無敵大飛俠 於 2009-1-10 10:19 PM 發表 查看引用來源

如果是LAKEWOOD 紅蓋,應該是純石榴汁
版主點解你唔話俾人知P.26 #388 有最新報告個嘅???

引用:
原帖由 無敵大飛俠 於 2009-1-10 10:19 PM 發表 查看引用來源

如果是LAKEWOOD 紅蓋,應該是純石榴汁
唉...............我要on 99 買咗金蓋
我頭先去咗lakexxx 個 website

呢隻先係 pure :-

http://www.lakewoodjuices.com/product_detail/id-86/

吊..............我又奶野呀.......................大飛哥

引用:
原帖由 dontheguy 於 2009-1-10 12:09 AM 發表 查看引用來源
依價賣野D手法真係勁..............咁多人信. 買幾千蚊果汁? 仲要係新鮮?? 飲到過期都飲唔完啦. 算啦......同男人講到性能力...同啲女人講一夜廋身一様....明知廋身廣告係昆人....啲女人都十萬八萬 ...
C兄:搵食之道有如八仙過海,各展神通,
                  有人搵到錢,有人得到一個希望,各有所得,皆大歡喜。:smile_44:

試下無妨:smile_38:

請樓主再睇睇,我今天在吉之島又買一支美國貨,唔知有冇買錯.

回覆 390# 的帖子

我都買錯左6支LAKEWOOD 的石榴汁, 買左金蓋,
而不是紅蓋, 所以沒有pure的字樣, shit.............:smile_22:

回覆 391# 的帖子

點解香港永遠有d人好似你甘, 永遠都係唱反調, 麻煩你看晒story先講嘢啦...

1. 我相信樓主"無敵大飛俠"只是好心分享下佢ga經歷, 佢無指定大家買邊隻牌子, 只是強調純石榴汁, 沒有指定大家一定要去邊間買. 如果有人話食生雞蛋有用, 唔通佢係賣雞蛋ga.......???

2. 如果你信就買來試下, 都係果汁而已. 如果你唔信就由佢, 點解你要入來搗事呢?

引用:
原帖由 檸檬人 於 2009-1-12 03:09 AM 發表 查看引用來源
我都買錯左6支LAKEWOOD 的石榴汁, 買左金蓋,
而不是紅蓋, 所以沒有pure的字樣, shit.............:smile_22:
咁你買果時隔離係咪有紅蓋架?如果有係邊度有得買唔該,我試過金蓋飲左3支,性能力比之前好d,可能因個人體質問題,無d c兄可以咁勁做4-5次:smile_13: ,但2次都ok丫:smile_47: 不過就去閗所比較多左同埋d尿都射得勁d:smile_30:

引用:
原帖由 lyc1000 於 2009-1-11 05:07 PM 發表 查看引用來源
?v=0請樓主再睇睇,我今天在吉之島又買一支美國貨,唔知有冇買錯.
我都係飲緊呢隻.c兄話紅蓋勁d.你當果汁飲下先,都有d用架:smile_47:

引用:
原帖由 lemonteahkg 於 2009-1-9 08:59 AM 發表 查看引用來源
怡康元仲末有貨:smile_22: :smile_22: :smile_22:
無貨仲要加價,,而家買55蚊一支

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆