上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情(我和我的女助手)~PART3-Update03July2008-22:53 (Last Update)

收藏  |  訂閱
636  59.3k

引用:
原帖由 agnescheung 於 2008-7-6 00:27 發表
唔知 Sam 哥上到去未呢 ??? :smile_41: :smile_41:
引用:
原帖由 relaxingbear 於 2008-7-6 02:04 發表
SAM 哥, SAM 嫂, 一路順風.  有機會既上黎留言比我地啦.  
引用:
原帖由 水喉匠 於 2008-7-6 02:55 發表
生活愉快
工作順利
引用:
原帖由 hkhkhkair 於 2008-7-6 14:00 發表
我諗到咗果度啦掛
引用:
原帖由 日本紙 於 2008-7-6 16:03 發表
Sam哥,嫂嫂

到步未呀:smile_38:
各位你地好,我地已經身在上海啦,琴日同今日都好忙~~~~~~明日下午會返香港,然後星期三會再去南京 !
我地琴晚試過直接係大陸上DISCUSS但係上唔到~~~~~~所以我依家係大陸用NOTEBOOK,REMOTE香港辦公室部PC再上DISCUSS~~~~~~非常複雜 !
MSN就暫時無問題 !

keep working out

to report your progress

hi,香港今日好大雨:smile_15:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-6 05:33 PM 發表

各位你地好,我地已經身在上海啦,琴日同今日都好忙~~~~~~明日下午會返香港,然後星期三會再去南京 !
我地琴晚試過直接係大陸上DISCUSS但係上唔到~~~~~~所以我依家係大陸用NOTEBOOK,REMOTE香港 ...
Sam哥,

見到你真係好,你同嫂嫂真係好忙呀,成日要飛黎飛去好辛苦呢!!!:smile_42:

你同嫂嫂都要加油呀!!!我精神上無限量支持你地:smile_38:

:smile_40: 哥哥,呀嫂,你地要小心d
好好take care自己呀

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-6 05:33 PM 發表

我地琴晚試過直接係大陸上DISCUSS但係上唔到~~~~~~所以我依家係大陸用NOTEBOOK,REMOTE香港 ...
Sam 哥 & Sam 嫂 !!! :smile_38: :smile_38:
加油呀 !!!

引用:
原帖由 Tony040131 於 2008-7-6 12:29 AM 發表
唔好為D無聊人火滾....唔值架.
知道了... :smile_13: :smile_13:

訓唔著一次過睇晒PART 1 - PART 3,,,
睇到我落淚=口="....

祝福SAM哥SAM嫂...幸福快樂

追左好耐,都係第一次留言
SAM哥SAM嫂加油啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

norning everybody
sam哥都總算可以上到嚟呢度留言.....keep in touch...takecare

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆