上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  986.1k

引用:
原帖由 慕清流 於 2011-4-5 09:04 PM 發表 查看引用來源
我唔想miss有事呀

發哥可唔可以搵件豬扒頂佢個位呀:') :')
‥‥‥‥

引用:
原帖由 老den 於 2011-4-6 08:14 AM 發表 查看引用來源
好!有發哥大作睇!之前咁幾乎想罷上discuss...
:smile_13: ‥‥‥‥

引用:
原帖由 Turtlenail 於 2011-4-6 10:05 AM 發表 查看引用來源
發哥, 好高興你回來, 仲以為今次死得啦, 開心的你能死而復生, 更厲害的是, 迎合快到的復活節, 像神跡一像復活, 來....  我們一起敬拜發哥, 神呀!!! :smile_30:
‥‥‥‥

引用:
原帖由 spamna 於 2011-4-6 10:54 AM 發表 查看引用來源
老友朋發哥作品返來真好囉,你作品被人block咗,真係嚇壞死人囉,:smile_o14: 差一啲七一要遊行示威添呀,好彩雨過天晴,作品何以繼續發展下去,發哥努力呀,你啲作品會千秋世代呀,有如蒙面超人咁,騎著電 ...
好誇張呀!

引用:
原帖由 kwoi 於 2011-4-6 04:36 PM 發表 查看引用來源
支持發哥~:smile_40:

影子獸同九首妖姬的對話唔多明....:smile_27:
因為現在只有『問題』,未有『答案』!
『懸念』『推理』小說都是這樣。
出了『答案』便會明白。

劉sir的色文令我上癮,不能自拔!好在我不是車袓琳,被人種魔胎。唔係下下要搵人來性交,都幾大件事!

紅色果粒野, 唔通就係魔種?!

發哥,加油!我要睇「發.D.安.拿  鍾.斯」!

GOODDDDDDD

引用:
原帖由 godiva_bid 於 2011-4-7 07:37 PM 發表 查看引用來源
劉sir的色文令我上癮,不能自拔!好在我不是車袓琳,被人種魔胎。唔係下下要搵人來性交,都幾大件事!

你被種的話 相信很多人都願意挺身而出為你解困:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆