上一頁下一頁
發新話題

10月6星期2晚[北蒲]玩樂在沙灣唱K Party(接受報名)

收藏  |  訂閱
662  19.5k

引用:
原帖由 clky168 於 2009-9-17 02:03 AM 發表

有咁耐風流有咁耐折墮...
放大假玩得太盡:')
而家到頂人放  
好q慘...:smile_o03: 好q多野做:smile_o16:
藍毛
下星期五有冇團呀
我要去玩呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
下星期5我未返呀!!!!!!
下星期6我去CP呀!!!:smile_15:

引用:
原帖由 蝦餃王 於 2009-9-17 03:46 PM 發表
:smile_44: 條粉腸唔係道 ! 推下先 !! 記得比手信我 !
你今日又唔早D講:smile_35:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-9-17 03:51 PM 發表

:smile_44: 條腸粉唔係道 ! 我都推下先 !! 記得帶桂林妹過我 :smile_04:
我今日只係去左澳門,
珠海妹得唔得!!:smile_35:

引用:
原帖由 神州行 於 2009-9-17 10:15 PM 發表
唔去點都支持一吓 ... 玩得開心啲呀 ... :smile_o12:
多謝支持:smile_15:

入嚟推一下先

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-9-17 11:29 PM 發表
係冰樹呀:smile_14::smile_38:
留左係廣西囉

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2009-9-18 01:35 AM 發表 查看引用來源

下星期5我未返呀!!!!!!
下星期6我去CP呀!!!:smile_15:
我睇下星期日放唔放到假
放到我都過去...:smile_o11:

不過未編   我都唔知點編好.................就死
我星期日會編....但係夜晚打牌唔上網    哈
下星期一答你

引用:
原帖由 blackhennessy 於 2009-9-18 12:39 AM 發表
雖然唔去,但都幫你推推啦~~~
係咪又要返夜呀

引用:
原帖由 clky168 於 2009-9-18 01:49 AM 發表

我睇下星期日放唔放到假
放到我都過去...:smile_o11:

不過未編   我都唔知點編好.................就死
我星期日會編....但係夜晚打牌唔上網    哈
下星期一答你
ok ok 收到:smile_15:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-9-18 01:46 AM 發表
入嚟推一下先
仲未訓呀!!:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆