上一頁下一頁
發新話題

小紅徵鐘意吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.4)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.0k

引用:
原帖由 niks 於 2009-7-30 12:17 AM 發表 查看引用來源

滴露好索呀~!!!!
細細個就好鍾意索~~~~!!!
你個死人頭, 我傷成咁你安慰都冇, 重講風涼話:smile_o02:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-29 11:48 PM 發表 查看引用來源

bonnie  呢個ok喎 好有正義感喎 哈哈:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-7-30 12:16 AM 發表 查看引用來源
咁又冇 唔一定呢個原因先會攰掛 哈哈:smile_30:
重有第2個原因架咩:smile_o14:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-30 12:19 AM 發表 查看引用來源

下...點dirty法??
唔係好想形容, 真係好污漕..~~~-    -"
唉, 多人真係好差LOR~D 水~~~~

不過好多囡囡~~嘿嘿..

引用:
原帖由 kazumi2009 於 2009-7-30 12:18 AM 發表 查看引用來源
唔係話除我既咩?:smile_o05: :smile_o05:
我...我...你誤會喇:smile_o05:

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-7-30 12:17 AM 發表 查看引用來源
]

:smile_13: 做咪咁.. 睇唔開..
唉, .......................原來佢係電車男:smile_o03:
總之就....痴心錯付啦:smile_o03:

:smile_o13: :smile_o13: 閃陣先

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-30 12:18 AM 發表 查看引用來源

唉.....此刻我已經提唔起任何興趣:smile_o08:
唔好忘記...仲有靚仔:smile_o13:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-30 12:20 AM 發表 查看引用來源

你個死人頭, 我傷成咁你安慰都冇, 重講風涼話:smile_o02:
><"" 做咩事啊~!??
小紅, 你咩事啊~??><~~ SORRY啊..我唔知道咩事啊~~
話俾我知呀..~~

你... 你.. .. 哎.. 我誤會左..SORRY呀..
被你動返啦咁... :smile_o05:
引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-30 12:22 AM 發表 查看引用來源

我...我...你誤會喇:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆