上一頁下一頁
發新話題

急急急~朋友被捉了

收藏  |  訂閱
362  60.5k

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-6-22 11:31 AM 發表 查看引用來源

講真啦 ~~
果度應該係 " 南湖派出所 " 管既
師兄 如果真係想幫你朋友既 ... 去果度問下 啦 ...
唔該哂你:smile_24:

我問過個度骨場d接待處..佢地話會無事...但係無事又點會搞咁耐呢...所以情況令人擔心..

而家俾呢件事搞到無哂心機工作...成日都希望等到佢地既電話..一係就睇下有無ching可以俾d令我無咁驚既意見我...唉~

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-22 11:33 AM 發表 查看引用來源

我問過個度骨場d接待處..佢地話會無事...但係無事又點會搞咁耐呢...所以情況令人擔心..
師兄 ...
記住下次去果 的 乜乜航乜係列 要同小心 D 啦 :smile_22:

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-22 11:29 AM 發表 查看引用來源

咁鬼...
好出奇呀
無鬼唔死得人
公安壓落泥
個場要交數
衰你一個friend好過全個場衰晒
就當你個friend唔好彩

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-22 11:33 AM 發表 查看引用來源

吾死得人...睇吓要使幾多$$..咁碎料..有人事關係1蚊都唔使都走到..

引用:
原帖由 水皮大支野 於 2009-6-22 11:40 AM 發表 查看引用來源

吾死得人...睇吓要使幾多$$..咁碎料..有人事關係1蚊都唔使都走到..
佢有人事關係就唔駛上泥問人

主要係個場無人無物 ...

係啦~唉...所以今次真係好大鍋..我想問俾人罰完錢跟住坐15既一般程序係點架?

仲有..d人事..其實點得返黎...

你個朋友有無索kkk呀?

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-6-22 11:39 AM 發表 查看引用來源

師兄 ...
記住下次去果 的 乜乜航乜係列 要同小心 D 啦 :smile_22:
多謝師兄提醒...本身去瑪雅城架..但班fd後尾又話想去新場試下,,點知試出事啦~:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆