上一頁下一頁
發新話題

411ca光豬長氣報告~~

收藏  |  訂閱
52  4.1k

引用:
原帖由 aruru 於 2009-4-15 01:30 AM 發表 查看引用來源
支持阿力的多字原創報告!女評非常中肯!:smile_04:
你唔記得多謝自己幫手搵料同埋晌K房內的安排喎~
呢個團無你點成事呀?
K房我只係安排自己負責揸波咋喎~~~~:smile_30:

多謝c-hing411ca光豬長氣報告....c-hing玩得好開心咁喎...夠晒淫亂...我都想玩光豬K....:smile_30::smile_30::smile_38:

你班衰人~響我唔去得既情況下,全部獻出第一次
不過都好,等你地熟晒架步,我先出關都唔錯:smile_30: :smile_30: :smile_30:

:smile_34: 光豬團係好過癮既!!

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-4-15 11:35 AM 發表 查看引用來源

我地唔係住星x呀, 我地住逃x呀, 價錢同星x一樣, 不過新dd~~:smile_30:
c hing, 逃x係邊度呀:smile_41:

引用:
原帖由 chpjames 於 2009-4-15 05:00 PM 發表 查看引用來源

c hing, 逃x係邊度呀:smile_41:
~

係厦崗呀~~~~:smile_30: :smile_30:

多謝報告:smile_38:

引用:
原帖由 mouse0919 於 2009-4-15 03:35 PM 發表 查看引用來源
你班衰人~響我唔去得既情況下,全部獻出第一次
不過都好,等你地熟晒架步,我先出關都唔錯:smile_30: :smile_30: :smile_30:
已經熟晒架步囉~~你可以出關啦

thankyyou boring ereport

引用:
原帖由 紅燒阿力 於 2009-4-15 22:49 發表 查看引用來源

已經熟晒架步囉~~你可以出關啦
係咪咁快熟晒呀,唔好tum我出關喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆