上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 68)

收藏  |  訂閱
727  6.2k

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-25 02:19 PM 發表 查看引用來源

你咁慢架:smile_30: 我又去揾野食先:smile_43:
bye  姑姐:smile_30:
:smile_43::smile_43:
我係豬油包嚟咖嘛:smile_03: 慢係我專利:smile_46:
過嚟啊乖姪女我請你食啊:smile_46: :smile_47: :smile_43:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-25 02:18 PM 發表 查看引用來源

照送架:smile_38:可況我呢區而家無乜雨:smile_30:
bye bye 小妹:smile_38:
堅閃:smile_43::smile_43:
BYE BYE 月 兒 ,
快 D 食 野 啦 ~~:smile_40:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-3-25 02:22 PM 發表 查看引用來源

恩 恩 ,
唔 好 咁 啦 ~~
下 次 囉 ~~~
快 D 食 完 野 就 好 返 黎 啦 ~~:smile_40:
令女小妹 好喇聽你講喇:smile_30:
我返來喇:smile_19: :smile_44: 一路食一路對住部腦

引用:
原帖由 偏愛28 於 2009-3-25 02:26 PM 發表 查看引用來源

令女小妹 好喇聽你講喇:smile_30:
我返來喇:smile_19: :smile_44: 一路食一路對住部腦
我 而 家 都 係 一 路 食 飯 盒 一 路 對 住 電 腦 呀 !!

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-3-25 02:23 PM 發表 查看引用來源

BYE BYE 月 兒 ,
快 D 食 野 啦 ~~:smile_40:
洗鬼同佢bye咩:smile_22: 我一黎佢即:smile_43: :smile_22: :')

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-3-25 02:28 PM 發表 查看引用來源

我 而 家 都 係 一 路 食 飯 盒 一 路 對 住 電 腦 呀 !!
我哋真係岩咖啫 好爽呀啊

引用:
原帖由 偏愛28 於 2009-3-25 02:28 PM 發表 查看引用來源

洗鬼同佢bye咩:smile_22: 我一黎佢即:smile_43: :smile_22: :')
咁 佢 都 同 我 傾 左 好 耐 嗎 ...
唔 好 咁 啦 ~
加 上 您 教 我 要 有 禮 貌 家 嗎 ~

引用:
原帖由 偏愛28 於 2009-3-25 02:30 PM 發表 查看引用來源

我哋真係岩咖啫 好爽呀啊
係 呀 !
如 果 唔 使 對 住 D 文 件 重 爽 D 呀 !:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-3-25 02:31 PM 發表 查看引用來源

咁 佢 都 同 我 傾 左 好 耐 嗎 ...
唔 好 咁 啦 ~
加 上 您 教 我 要 有 禮 貌 家 嗎 ~
算佢喇 入嚟同你傾咁耐
:smile_44: 睇人先禮貌喇:smile_04: :smile_03: 對佢越粗佬佢越中意咖:smile_46: :smile_03:

引用:
原帖由 偏愛28 於 2009-3-25 02:35 PM 發表 查看引用來源

算佢喇 入嚟同你傾咁耐
:smile_44: 睇人先禮貌喇:smile_04: :smile_03: 對佢越粗佬佢越中意咖:smile_46: :smile_03:
係 呀 !!
:smile_14:  乜 佢 鍾 意 咁 既 咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆