上一頁下一頁
發新話題

一個高中少男的疑惑

收藏  |  訂閱
41  5.5k

引用:
原帖由 beebiq 於 2009-3-26 11:21 PM 發表 查看引用來源

你對一d女性既幻想都冇 ?!
這個是肯定的,但我係接受自己同性戀既性傾向,

呢個世界最慘既唔係同性戀者,而係雙性戀者,因為佢地仲迷惘過我地多多聲...

引用:
原帖由 mylovelyboy 於 2009-3-26 08:15 PM 發表 查看引用來源

Well, I am a 23 year-old boy. I have a girl friend. But recently I started to imagine to kiss with male, sucking male's dick . But I do not accept ass-fucking.
May I make friend with you, can u pm your msn to me?
I cannot send PM here

引用:
原帖由 wkandy 於 2009-3-27 02:11 PM 發表 查看引用來源

May I make friend with you, can u pm your msn to me?
I cannot send PM here
I also cannot PM you since we both 新手. Can you share your experience?

引用:
原帖由 你好^_^ 於 2009-3-24 05:00 PM 發表 查看引用來源
咁你真係要去攪基了, 不過每個人都有不同的興趣, 但基於社會的導德觀念, 見意你唔好大事張揚~_~!
不要事先張揚` 真係好重要的一個point
識得有friend都係gay 原先唔俾人知都好地地
俾人一知道左身邊好多事物都會變

縱使d人可能會話自己有幾開放 幾接受到
好可能到頭來都係講一套做一套
所以俾人知道身份之前一定要肯定對方值得你俾佢知

這個疑惑,
在發育後期才出現?

你自己的事. 找到一個志同道同便可.

我唔會歧視你, 但你試過同女搞野未呀 :smile_41:

淨係揸波都high死啦, 快d試下先啦, 或者可以變番直呢 :smile_34:

引用:
原帖由 不死戰士 於 2009-3-30 12:57 AM 發表 查看引用來源
我唔會歧視你, 但你試過同女搞野未呀 :smile_41:

淨係揸波都high死啦, 快d試下先啦, 或者可以變番直呢 :smile_34:
我無興趣 zzzzZZZZ

如果有個靚仔俾我我就high say ^^

引用:
原帖由 寶琳迷 於 2009-3-24 11:44 AM 發表 查看引用來源
我係一個十九歲少男,但我對男人有興趣,近排仲對男人有果D幻想,睇果D相片,點解既?
你以經.............:smile_15:

只有默默支持你...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆