上一頁下一頁
發新話題

想起ex bf.........

收藏  |  訂閱
42  6.7k

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-12 10:13 AM 發表 查看引用來源
:smile_47::smile_47:咁識食食鬼佬
鬼佬 得wor...開...

引用:
原帖由 arming6700 於 2009-2-12 10:17 AM 發表 查看引用來源

距話鬼佬 做得玩得wor...又卑車距開...真系好多好野
俾車佢開就ok /.?
我都有toy car ge ?
:'):')吾悝得沒鬼佬要我啦..因為我沒車

Don't talk only, let's do it....

引用:
原帖由 ALOE2008 於 2009-2-12 12:50 AM 發表 查看引用來源
想起ex bf..........
分手已多時了, 同佢一齊只係一年多時間,
但係, 係佢使我enjoy sex, 識玩好多花式同花臣野,
果陣雖然我地唔係住埋一齊, 但係住得好近,
一個星期都去佢度訓幾晚.

佢性慾好強, 次次都要執幾 ...
interested in meeting new guy ?
have a nice day

想咪做LOR!5好哂時間LA!!

引用:
原帖由 arming6700 於 2009-2-12 12:55 AM 發表 查看引用來源

睇完都使我想起我exgf....同佢一齊2年我地住埋一齊
一個星期做5-6次....有時仲半夜卑佢含醒來執執....正
但是.E+老婆吾鐘意做無性需要,
搞到我經常DIY….
好慘呀
C兄..你好可憐呀:smile_24:

想做就去做,人生最緊要係及時行樂。

引用:
原帖由 ALOE2008 於 2009-2-12 12:50 AM 發表 查看引用來源
想起ex bf..........
分手已多時了, 同佢一齊只係一年多時間,
但係, 係佢使我enjoy sex, 識玩好多花式同花臣野,
果陣雖然我地唔係住埋一齊, 但係住得好近,
一個星期都去佢度訓幾晚.

佢性慾好強, 次次都要執幾 ...
我都幫到你wor....

:smile_40: :smile_40:

約下佢囉, 如果佢唔出嚟,咪搵其他nf.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆