上一頁下一頁
發新話題

唉........好灰呀........泥幾日比 gf 玩殘.......

收藏  |  訂閱
67  16.7k

引用:
原帖由 ~心淡~ 於 2008-12-17 05:14 PM 發表 查看引用來源

囧TZ

比佢甘樣用矛招整出黎, 唔甘心
明明重好有力
一下噴晒落佢手度, 上面道氣重谷住谷住:smile_27:
你練下D絕招對付番佢啦--------------->>

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-12-17 05:17 PM 發表 查看引用來源

如果樓主真係咁做.....咁我睇樓主個gf會加碼日日都咁對付樓主

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-12-17 17:17 發表 查看引用來源

你有咩奇招呀.....:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-12-17 05:21 PM 發表 查看引用來源

如果樓主真係咁做.....咁我睇樓主個gf會加碼日日都咁對付樓主
咁我地日日有故仔睇........

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-17 05:22 PM 發表 查看引用來源

你有咩奇招呀.....:smile_47: :smile_47:
得把口

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-12-17 17:21 發表 查看引用來源

日日都要爆... 會虛脫

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-12-17 17:25 發表 查看引用來源

得把口
你估我信唔信.........:smile_04: :smile_04:

今朝見到邊個邊個上來喎.....:smile_04:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-17 05:27 PM 發表 查看引用來源

日日都要爆... 會虛脫
吾使1個月變人乾都似:smile_46:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-17 05:28 PM 發表 查看引用來源

你估我信唔信.........:smile_04: :smile_04:

今朝見到邊個邊個上來喎.....:smile_04:
冰個冰個......?

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-12-17 05:17 PM 發表 查看引用來源

我試過爬係佢上面整佢
點知佢隻手偷偷地遊落去, 甘樣整我
我發覺, 起身都起唔切, 就好快噴晒出黎

後尾諗反, 佢好快手係將我支棒 ' 咬 ' 上, 一邊用手指甲狂掃個頭底
一邊輕輕渣袋袋, 我就好快噴晒出黎

但係要同時甘做先有效, 甘都比佢發現到:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆