上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.2k

引用:
原帖由 vans471 於 2008-12-14 05:38 PM 發表 查看引用來源

我諗緊點解個女仔唔試下呢
其實我到呢家都唔明.....一個謎囉....講真最後其實都唔知有無中意過我....或者係我諗多左自作多情....

好浪漫的故事,謝謝!!

回覆 32# 的帖子

其實呢一斷往事......我都好喜歡........不過當中真的好痛苦....有好多野無未講到出黎因為佢限字數.......好像有D野未能去為佢做到既事啦~~唔知大家記唔記得M記 4年前D 餐有得換大頭狗......我淨一隻換唔到.....結果有一日先到荃灣同旺角d賣公仔既鋪頭睇下有冇人放啦~點知又冇~~之後就行去油麻地間m記問有冇啦又冇.......之後就坐mtr去左調景領站由個到開始搵......之後就一個站一個站順住去搵--->油唐--->藍田--->觀唐--->九龍灣--->葵興--->荃灣.......加起黎都去左起碼十幾廿間以上既m記.....但都搵唔到.....到最後個排換公仔都成為我既習慣.....明知失去左佢...但都傻傻地咁走去M記換.........

呢家諗返起我或者唔會有機會再咁做LU..或者經過幾段傷害後....唔係我唔想負出.....而係自我保護程式啟動左我唔敢再去負出......結果做成我和EX GF 分手既原因之一!

is been a long time since i know what it means by love. Thanks for remaining me

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 14-12-2008 17:59 發表 查看引用來源
其實呢一斷往事......我都好喜歡........不過當中真的好痛苦....有好多野無未講到出黎因為佢限字數.......好像有D野未能去為佢做到既事啦~~唔知大家記唔記得M記 4年前D 餐有得換大頭狗......我淨一隻換唔到.....結果 ...
放開自己啦.. 前面仲有你需要珍惜愛惜既女仔

好好睇....覺得好感動......雖然唔可以一齊....不過呢d回憶...可以記一世......

回覆 1# 的帖子

多謝!!

c hing打字速度太慢了 換轉系我真系秒殺咁少文字。

你既story好正....初戀永遠都係咁
甜甜的...純純的.....
而呢個女仔最後一句講得好o岩
同埋佢都好理智丫

Support.....
我諗個女仔都有鍾意你,佢都為師兄做左好多野,遠超過普通朋友
至於點解唔同你一齊,真係要問佢先知.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆