上一頁下一頁
發新話題

凍到linlin到硬埋~

收藏  |  訂閱
56  9.2k

你自己摸兩摸就會熱番架啦

本帖隱藏的內容需要積分高於 11111111111 才可瀏覽

版主: 請留意總版規,姑念閣下乃新手,暫只作警告,下次請留意

[七]嚴禁公開任何個人通訊資料
嚴禁將電話號碼、電郵地址,icq等及各式通訊途徑顯示或暗示於本論壇。違者會被扣分(10~20分),情況嚴重者我們會選擇直接禁言,帖子會被即時移去。會員間私人通訊請利用PM,新手可使用對象回帖中的通訊icon。

謹此知照

哈哈, 搞笑啊!

引用:
原帖由 sexycoco 於 2008-12-6 10:49 AM 發表 查看引用來源
今朝一早起身就想要喇...

諗住閂埋房門 除左件睡衣睇睇AV~

就自慰啦... 點知一除左睡衣Linlin就凍到硬左~~

今日真係好凍呢....:smile_27:
搵bf攬住你咪冇咁凍 哈哈~~

引用:
原帖由 sexycoco 於 2008-12-6 10:49 AM 發表 查看引用來源

而家呢個溫度我仲覺得ok~~o係屋企我仲係Tee+短褲
不過見到你簽名張正相,就真係JJ都硬埋:smile_47: 係咪你黎架?:smile_46:

哈~原來呢個係天氣報告黎嫁:smile_30: :smile_30:

引用:

小心甩閪左出嚟:smile_27:

硬左之後點呀?:smile_30: :smile_30:

引用:

之後哩?:smile_47:

咁最後有冇diy呀???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆