上一頁下一頁
發新話題

我同sp既故事^^

收藏  |  訂閱
700  77.8k

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-19 06:00 PM 發表 查看引用來源

我地講好左, 就算點, 都係屋企最緊要
大家成年人, 有d野要理智d
最幣係其中一方的另一半知道左~
真係好感激呢兩個老婆肯俾機會我!

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-19 06:00 PM 發表 查看引用來源

我地講好左, 就算點, 都係屋企最緊要
大家成年人, 有d野要理智d
同意 玩完要識路回家

引用:
原帖由 VIKINGYAN 於 2008-10-19 06:20 PM 發表 查看引用來源

最幣係其中一方的另一半知道左~真係好感激呢兩個老婆肯俾機會我!
好彩你老婆肯俾機會!:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-19 05:25 PM 發表 查看引用來源

係~~甜品間中食吓, 人都開心d架:smile_35:
但大家小心d 比另1半知就大鑊:smile_27:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-19 03:57 PM 發表 查看引用來源
太多人pm問我點識我sp, 同sp既關係, 點開始, 幾耐先一次:smile_13: , 我滿足大家既好奇, 出過topic略講一二, 唔喜歡的可以不看~~

我同sp係fd d fd出黎食飯識既, 識左之後大家覺得好啱傾, 私下再約見面同食飯 ...
好sweet,,但有時呢D感覺係你身邊果個俾吾到ge,,,

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-10-19 06:02 PM 發表 查看引用來源

入黎支持下先
thx

引用:
原帖由 VIKINGYAN 於 2008-10-19 06:20 PM 發表 查看引用來源

最幣係其中一方的另一半知道左~
真係好感激呢兩個老婆肯俾機會我!
兩個老婆:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 Lemoncheung 於 2008-10-19 06:28 PM 發表 查看引用來源

同意 玩完要識路回家
yes

引用:
原帖由 hugofour 於 2008-10-19 07:34 PM 發表 查看引用來源
但大家小心d 比另1半知就大鑊:smile_27:
我地個關係已經維持左一段時間, 我地日間辦工時間或lunch time先會通電話, 星期六日一定唔會, 平日夜晚有時msn吓, 大家都好識做, 唔想破壞任何野

一個你唔夠既 :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆