上一頁下一頁
發新話題

火車上的QQ女(更新版)

收藏  |  訂閱
125  17.8k

引用:
原帖由 elega 於 2008-10-16 12:15 AM 發表 查看引用來源
佢係東莞常平本地人,22歲

:smile_30: :smile_30: :smile_29:

係~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-10-15 12:14 PM 發表 查看引用來源
係咁架啦. 呢個年頭多左好多叫. " 程勝 " 既 ching , 個個都覺得自己係劉華 ............. 講真小弟少返祖國. 不過返親去好老實唔多覺有 d 特別型 ......... 即係可以係半粒鐘之內溝到女果類人囉. 之不過咁又唔一定無 ...
我唔係乜情聖~~~~只不過靠把口搵食~~~我唔係好靚仔,但係識哄女仔~~我玩QQ兩年,食左十幾條女~~~信不信由你

人人際遇唔同嘛:smile_35:

support :smile_38:

引用:
原帖由 Fairy2Fairy 於 2008-10-15 06:50 PM 發表

:smile_13: 沙兄~ 佢係CP:smile_14: 但個故仔後半part係咪真嘎:smile_42:
後半part.....就5知啦,条友多数搞完dqq女都比d相同通知下我认下叻:smile_30:

引用:
原帖由 杰哥哥^_^ 於 2008-10-16 12:17 AM 發表

沙兄......你唔洗咁我講嘛~~~~~
有说错咩:smile_41:

我絕對相信Ching :smile_30:
因為國內食女真係好易 :smile_30:

Good Report !
I like it if I can !

引用:
原帖由 沙兄 於 2008-10-16 01:03 發表 查看引用來源

後半part.....就5知啦,条友多数搞完dqq女都比d相同通知下我认下叻:smile_30:
好像都唔係qq度識,係火車上識嘅!

嚴格上叫火車廣告女!

引用:
原帖由 西田美沙 於 2008-10-16 01:12 AM 發表

好像都唔係qq度識,係火車上識嘅!

嚴格上叫火車廣告女!
我估他本来系去CP找QQ女,见火车有件OK既米上罗:smile_44:
条友面皮好厚架~~~:smile_30:
如果放下边D十九版主米放返上来:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆