上一頁下一頁
發新話題

沙咀及k報告<無相>

收藏  |  訂閱
59  3.7k

thx for your report~

回覆 1# 的帖子

八樓有冇開呀,你講開剩,.......

引用:
原帖由 julis 於 2008-10-13 07:37 PM 發表 查看引用來源
星期六三點幾收到老友call話幫佢拎房,無問題,即刻發個輪俾部長,唔夠三十秒俾埋房number,真係無識錯friend,八點鐘到步後揀囡飲酒,今次嚴打唔知好定唔好,d囡逼晒響一個㻛場,好多都質素唔錯,另外三位師兄都揀到 ...
埋單千三,叫三打(72支),送(24支),每人三百幾。

1300/72=18:smile_41: 開枱?DJ?係咪好多曱甴果間??

P.S 視察環境後,牌坊裏面開剩"漁村"同"八樓",外面就剩番"沙白王"同"魅力四身寸",街囡休息,要打俾媽咪再call d 囡:smile_39: 。
講大話:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-10-13 08:12 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 julis 於 2008-10-13 08:05 PM 發表 查看引用來源
hi! 好耐無見,同你玩過一次就無玩過

ya~~~long time no see~~
駛晒咪無得玩,仲問:smile_45:

引用:
原帖由 george708 於 2008-10-14 01:03 PM 發表 查看引用來源
八樓有冇開呀,你講開剩,.......
無開,消息更新時間為12號星期日!

引用:
原帖由 JQKA2 於 2008-10-14 03:10 PM 發表 查看引用來源

無開,消息更新時間為12號星期日!
樓主咪玩久我地:smile_38: :smile_38:

沙黃, 4射和漁村都有開!!!
上星期先去完漁村
星期六先去完沙黃
噚晚先去完4射

引用:
原帖由 gigermok 於 2008-10-14 05:04 PM 發表 查看引用來源
沙黃, 4射和漁村都有開!!!
上星期先去完漁村
星期六先去完沙黃
噚晚先去完4射
唔好玩久網友

娛樂城個度喎!!
個度個間K唔係叫漁村咩, 5通我攪錯左?!
噚晚打去重定5到房,
4射有房立刻過去!!

引用:
原帖由 julis 於 2008-10-13 07:37 PM 發表 查看引用來源
星期六三點幾收到老友call話幫佢拎房,無問題,即刻發個輪俾部長,唔夠三十秒俾埋房number,真係無識錯friend,八點鐘到步後揀囡飲酒,今次嚴打唔知好定唔好,d囡逼晒響一個㻛場,好多都質素唔錯,另外三位師兄都揀到 ...
真係幾柢玩
叫三打連dj 都係1300,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆