上一頁下一頁
發新話題

廈門火能過屎的第一天

收藏  |  訂閱
145  6.5k

引用:
原帖由 世昌 於 2008-9-4 12:28 AM 發表 查看引用來源
剛剛送左隻臭雞出門口,即刻埋”木台” 打呢個report,大家可想而知我幾能火!

今日去左廈門,出發前已經做好晒research,諗住應該問題不大!落機就返公司做野,之後同d同事食飯,九點幾散場,返到酒店拎返d筆記, ...
唔緊要...世昌兄...有我支持你...
一定要出盡力屌撚死D雞...:smile_46:
起瑪要抽插佢半個鐘至好出野...

1返到黎, 睇完個結尾. :smile_35: 呢次入錯貨 下次咪醒啲囉 :smile_46: 總會遇到好野嘅

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-9-4 01:42 AM 發表
師兄不如依家再出去食宵夜「土凍筍」...

順便睇吓有無得轉運:smile_35:
出去食完燒烤啦,剛剛返入房。

頭先走多轉江頭西路,視察環境,d老企街真係令人慘不忍睹。

年輕既有十零廿個,有一,兩個遠睇ok!聽晚先再算,重要返工!:smile_45:

臨陣老屈就真係勢係假,

啲囡真係毫無半點職業道德.

撑你!:smile_38:

引用:
原帖由 世昌 於 2008-9-4 03:01 發表 查看引用來源
出去食完燒烤啦,剛剛返入房。
頭先走多轉江頭西路,視察環境,d老企街真係令人慘不忍睹。
年輕既有十零廿個,有一,兩個遠睇ok!聽晚先再算,重要返工!:smile_45:
聽晚搵件好既等你再出包膠:smile_34:

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-9-4 02:15 AM 發表

身同感受 ... 我係大陸都玩左廿年 ... 有乜未見過吖 ..
世昌師兄  ... 唔好咁慶  ...
睇開 D ... 今晚實食到好野既   :smile_15:
唉,實在我個人都已經好大方,好有一餐唔好又有一餐!

但係呢條八婆果d嘴臉,我唔車巴佢已經算好好脾氣啦!:smile_39:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-4 03:09 AM 發表

聽晚搵件好既等你再出包膠:smile_34:
我小丫,龍兄重未訓架!:smile_30:

引用:
原帖由 世昌 於 2008-9-4 03:11 發表 查看引用來源
我小丫,龍兄重未訓架!:smile_30:
而家瞓啦聽日仲要早起:smile_42:早抖啦

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2008-9-4 02:28 AM 發表

唔緊要...世昌兄...有我支持你...
一定要出盡力屌撚死D雞...:smile_46:
起瑪要抽插佢半個鐘至好出野...
出黎玩得多,滾到冇晒新意,要好講mood先至會有興趣。

條女又唔係林志玲,十零分鐘已經盡晒力啦,俾條生路行下啦,happy兄!:smile_30:

唔係自己地頭都真係無計.

的士佬,雞頭,啲囡.個個都係相搶錢!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆