上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1583, #1599, #1604)

收藏  |  訂閱
1.6k  495.2k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-18 18:01 發表 查看引用來源

最近仲見到有人posted。
咁耐都仲有?証明都應該好吸引!

師兄!期待你下一個post

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-18 18:09 發表 查看引用來源
咁耐都仲有?証明都應該好吸引!
我就記憶一定美好過真人。兩年前一次舊朋友event見返,雖然佢結咗婚又冇生小朋友,但已老咗好多。當時佢已經55如果我冇記錯,身材走晒樣。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-18 19:11 發表 查看引用來源

我就記憶一定美好過真人。兩年前一次舊朋友event見返,雖然佢結咗婚又冇生小朋友,但已老咗好多。當時佢已經55如果我冇記錯,身材走晒樣。
都唔得啊後生啦!走晒樣都正常,除非刻意去keep!

會唔會知個舊post 喺邊度可以睇到?

引用:
原帖由 Melo6 於 2024-6-18 21:35 發表 查看引用來源
會唔會知個舊post 喺邊度可以睇到?
佢啲相首先係叫雞網forum出嚟現。我都係有朋支話我我至知道。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-19 00:25 發表 查看引用來源

佢啲相首先係叫雞網forum出嚟現。我都係有朋支話我我至知道。
宜家仲有冇人,騷擾佢

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-19 08:02 發表 查看引用來源
宜家仲有冇人,騷擾佢
你見到佢宜家嗰個樣同身形,我100%保證你唔會有興趣。
其實男人女人唔保養,好快就完全走樣。

小小補充,本來呢啲經歷我係想喺New3Lunch出,始終188前身係Discuss,有小小避忌。但第一篇文N3L個系統只出到一半!喺回覆度想post埋餘下一半都唔得。吹脹!咁返正都係同一個user name,而且我好早已經喺度做CD ROM,188又唔會收新會員,所以決定喺呢度「破處」!😆😆😆
同埋呢篇update係為以後要講嘅事做篇排,唔多鹹,希望各位師兄(妹,如果有)高抬貴手。
言歸正傳,唔好以為嗰日放工後我會同Athena去大戰一場,因為4:00左右佢就同老細一齊出咗去見客,見完就直接返咗屋企。我雖然同佢熟,但又未熟到有佢手提電話號碼。
唉。。。非常失望!
嗰日收咗工返到屋企,涼都唔沖馬上鎖埋房門(當時我同屋企人住),第一時間攞Athena條底褲出嚟,然後除褲打飛機。當時我年少氣盛、血氣方剛,一日射2、3次精絕對無問題!結果望住條底褲,chok咗十幾吓,就已經射到一手都係!
嗰晚仲成晚囉囉攣、心情七上八落、失眠!Athena個淫蕩樣同呻呤聲、佢個裸體、淺啡色Lin頭、同埋嗰片荗盛黑森林不停浮現眼前。。。點瞓?條周冇扯斷已算奇蹟。
第二日懷住又興奮、又緊張、但又有少少忐忑不安嘅心情,晨早8:30已經返到公司。坐我隔離嘅同事R見到我都嚇咗一跳,問我做乜咁早返(平時我返9:00左右)。我話市差,想早啲返嚟call客。其實係因為Athena 8:00就返到公司(要就日本老細同日本股市時差關係),仲有,9:00前公司冇乜人。
Athena見到我,馬上叫:Vincent,難得你咁早返,你9月要續牌,要啲資料,去一去會議室等我,我執一執文件就入嚟。
我:OK!(我心諗咁早就開波,仲要喺公司?唔係呀?)
咁當然唔係啦,黐L線咩!
過咗一陣,Athena真係攞咗一疊文件入嚟,俾咗一張續牌form我填!屌!原來真係做正經事!
唉。。。
嗰日Athena著得比較保守,一件深灰色one piece連身長裙,又唔太貼身。
填完份form,睇住佢好認真整理好我要續牌啲資料,真係唔多相信尋日同佢喺女廁同之後佢喺電話直播自慰嘅事!眼前呢個正經非常嘅Athena真係同尋日淫到出汁嘅Athena係同一個人?
突然見佢想起身。。。
我:吓?真係就係。。。得咁多?
佢:係呀。唔係你仲想點?
我:咁尋日。。。
佢:尋日還尋日,今日還今日。尋日我講明係明益明蝕俾你,同埋攪清楚你係咪真係對我有意思。
我:我當然係有意!好有意!
佢:咁就得啦。雖然我覺得你都算上進又幾好仔,但做我男朋友我要認真認識你先。
我:咁即係?
佢:即係你要尊重我,唔可以未得我同意就對我做唔禮貌嘅事。如果唔係,你以後連想同我講嘢嘅機會都冇。我唔駛你追我,因為你已經差唔多追到我。我好易追㗎。我只想好好認識你,真係啱就拍拖。
我:明白。。。咁我哋仲可唔可以好似尋日。。。
佢:我覺得可以自然會話你知。只要你真係真心鐘意我做我男朋友,你以後想點玩我都得!
我:但我可唔可以有一個少少請求。。。
佢有啲驚奇問:乜嘢請求?
我:妳以後可唔可以著得性感啲返工?學妳話齋,引誘吓我。。。
佢:乜今日我好唔性感咩?
我:同尋日比差咗少少。。。
佢:唔該你望真啲。
Athena立即企起身,我望住佢件深灰色one piece裙,覺得夏天著呢條裙有啲厚。。。
咪著!佢胸前。。。突點呀!
我:妳。。。妳無戴bra?!
佢:你再大聲啲好唔好?
我細聲返少少:妳唔驚其他人見到?
佢:我未提你前,你望咗我咁耐,你有冇留意到?
我:冇。
佢:咁咪係囉,我又唔係成日走嚟走去,驚乜?而且,你都未發現晒所有嘢。
我:吓?仲有嘢?睇。。。睇唔出喎。。。俾小小提示可唔可以呀?
佢周圍望一望,轉身跟著捉住我隻右手然後摸落佢pat pat度!
咦?點解好似無著底褲?唔通又真空?我不停隔住條裙摸佢又圓又大又彈手嘅pat pat。。。一路摸一路揸一直到pat pat 罅至摸到條好幼好細塊布仔!T Back!原來佢著咗T Back。條T Back仲要一定係好薄好幼好細條!即係話Athena條裙內只著咗條好細條T Back,其餘乜都冇著!
返乎全裸!
太色誘了!我條周即扯!
佢俾我摸咗佢pat pat幾十吓,然後移開我隻手。
佢:做咗我男朋友之後,我可以玩得好激,到時有排你玩,我驚你頂唔住。
我:放心,我耐力持久。
佢:持久?你尋日得3分鐘貨仔咋。
跟住佢一路又似淫笑又似恥笑準備行返出去辦公室。
我:喂!我小小嘅要求點呀?得唔得呀?
佢又好姣咁望住我笑住講:睇心情,盡量啦。(我到宜家都忘記唔到佢嗰吓表情)
我望住佢屎窟扭吓扭吓咁行出去。。。對胸一蕩一蕩。。。
心諗今晚整定又要打飛機!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-19 08:59 發表 查看引用來源
小小補充,本來呢啲經歷我係想喺New3Lunch出,始終188前身係Discuss,有小小避忌。但第一篇文N3L個系統只出到一半!喺回覆度想post埋餘下一半都唔得。吹脹!咁返正都係同一個user name,而且我好早已經喺度做CD ROM,188又唔會收新 ...
佢都好淫,呢啲女朋友就正啦!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆