上一頁下一頁
發新話題

有心栽花花不發、無心揷柳柳成陰、一Q一Q又一Q

收藏  |  訂閱
422  36.7k

引用:
原帖由 shortdick 於 2010-8-25 04:56 PM 發表 查看引用來源
多謝有相包膠 ... 不過 ... 好似冇乜囡囡 ....... :smile_13:
你唔夠權限睇噢

多謝多相包膠

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-8-25 05:07 PM 發表 查看引用來源

我今晚 夜 dddddd Join 十五妺 Post
你就巧啦...但係其實禾都唔多鐘意飲酒唱K....都係SN岩禾反...可能大D會變啦...:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 05:16 PM 發表 查看引用來源

你就巧啦...但係其實禾都唔多鐘意飲酒唱K....都係SN岩禾反...可能大D會變啦...:smile_o06:
邪骨....各有喜愛:smile_o01:

無骨鹽焗雞......好似幾正咁喎

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-8-25 05:28 PM 發表 查看引用來源

邪骨....各有喜愛:smile_o01:  
禾唔鐘意滋埸...矛癮...我就係享受入房埋牙果種感覺...:smile_o05:飛滋禾自紙都識打啦...:smile_o14:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 05:33 PM 發表 查看引用來源

禾唔鐘意滋埸...矛癮...我就係享受入房埋牙果種感覺...:smile_o05:飛滋禾自紙都識打啦...:smile_o14:
哼....炒龍井手式工藝起機不等同人肉摩打手:smile_o10:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-8-25 05:38 PM 發表 查看引用來源

哼....炒龍井手式工藝起機不等同人肉摩打手:smile_o10:  
禾未去過滋埸,,,真係唔豬...:smile_o05: 幾時一齊反下貢呀?:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 05:40 PM 發表 查看引用來源

禾未去過滋埸,,,真係唔豬...:smile_o05: 幾時一齊反下貢呀?:smile_o06:
我怕十五妺話我

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 05:40 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 你叫七哥幫你起機呀? :smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆