上一頁下一頁
發新話題

31號 大除夕 DJ 之夜 [ 對於報唔到名既師兄致歉 ]

收藏  |  訂閱
647  17.7k

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-12-13 02:30 AM 發表
>規    定 : 每人必須自携及認頭 2名 DJ,否則拒绝進場

如果帶阿嫂黎呢??
可否豁免...........................:smile_40:
阿嫂替你點三個

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-12-13 03:48 PM 發表 查看引用來源

阿嫂替你點三個
貢晏呀亞七?
你個FDCA田喎

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-12-13 12:16 PM 發表 查看引用來源
好玩咪好玩囉,
茅得解!:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
引用:
[quote]原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-12-13 03:48 PM 發表

阿嫂替你點三個
[/quote]

搞緊乜:smile_41:.....本來諗住今日即興吹雞NOON K.....
點知啱啱先瞓醒..........:smile_40:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-12-13 03:54 PM 發表 查看引用來源

搞緊乜:smile_41:.....本來諗住今日即興吹雞NOON K.....
點知啱啱先瞓醒..........:smile_40:
扮緊之朱!

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-12-13 03:57 PM 發表 查看引用來源
扮緊之朱!   
即係咩.............:smile_41:

黎到就黎 啦 ~~~~~~~~~~~~~~~ :smile_o08:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-12-13 04:08 PM 發表 查看引用來源
黎到就黎 啦 ~~~~~~~~~~~~~~~ :smile_o08:
咁黎唔到係咪即係唔黎:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-12-13 03:54 PM 發表
點知啱啱先瞓醒..........:smile_40: [/quote]

依家去都唔遲

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-12-13 04:08 PM 發表
廢話中既廢話

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-12-13 04:26 PM 發表 查看引用來源

廢話中既廢話
U2!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆