上一頁下一頁
發新話題

夏威x技師在按摩房跟客人發生性行為當埸被捉

收藏  |  訂閱
115  22.8k

師兄知唔知港燦罰左幾多:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-11-14 01:57 AM 發表 查看引用來源
錢唔係多,都係兩舊水人仔 ( 係信寶換左兩千人仔 ,接好一千一份咁 ,埋單找數得返千八 )
至能仆街袋裏面有架電子儀器,手多多搞能壞 添 ( 偷錢就偷錢啦,咁能手多八掛 )
聽日可能有寫手出嚟補飛話你吹水貼:smile_o01: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-14 02:00 AM 發表 查看引用來源

聽日可能有寫手出嚟補飛話你吹水貼:smile_o01: :smile_o03: :smile_o03:
唉… 算啦
太平山下水魚佬襯何期多呢 …:smile_o10:
你有無發覺 深圳有三間骨場 耐唔中有 D 報告 話屈水 偷錢 痢野咩 :smile_o02:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-11-14 02:09 AM 發表 查看引用來源

唉… 算啦
太平山下水魚佬襯何期多呢 …:smile_o10:
你有無發覺 深圳有三間骨場 耐唔中有 D 報告 話屈水 偷錢 痢野咩 :smile_o02:
你咪係企地 D 寫手囉 :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-14 02:13 AM 發表 查看引用來源

你咪係企地 D 寫手囉 :smile_03: :smile_03:
唉,唔信算啦 :smile_o05:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-11-14 02:24 AM 發表 查看引用來源

唉,唔信算啦 :smile_o05:
禾信你一成.....

甘好平常丫:smile_14:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-14 02:26 AM 發表 查看引用來源

禾信你一成.....
九成唔腩信 .... :smile_o12:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-11-14 02:43 AM 發表 查看引用來源

九成唔腩信 .... :smile_o12:
九成自己袋返啦:smile_o10: .......每一千偷你一百唧:smile_o04: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-14 02:46 AM 發表 查看引用來源

九成自己袋返啦:smile_o10: .......每一千偷你一百唧:smile_o04: :smile_o03: :smile_o03:
係喎 … 咁有良心 :smile_o03:
等我仲一路咁唱衰佢間野 ,係我唔好 :smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆