上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第35回)祝雀仔8月28日生日快樂(留意第一頁活動內容)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.8k

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-8-17 09:31 AM 發表 查看引用來源

其實我想佢約我架 :smile_o08:
哦...你想YY哥約你呀

:smile_o05: 早呀""

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-17 09:31 AM 發表 查看引用來源

我約你星期6唱k囉:smile_o01: :smile_o01:
你要保護我喎,,你愛人我叔叔會蝦我 :smile_o05:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-17 09:33 AM 發表 查看引用來源

想呃我餐飯呀 我地2個又駛咩呃來呃去架o者
o個晚我咪去左食野既...食辣雞煲同水煮魚呀....都幾好食喎.....o個d 咁既食店細細間, 竟然要book 位喎
:smile_o13: 又有雞叫......問下佢地囉....我星期6都同左yy奸妃新地去屯門叫雞呀~:smile_o13:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-17 09:33 AM 發表 查看引用來源

想呃我餐飯呀 我地2個又駛咩呃來呃去架o者
o個晚我咪去左食野既...食辣雞煲同水煮魚呀....都幾好食喎.....o個d 咁既食店細細間, 竟然要book 位喎
where :smile_o10:

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-8-17 09:34 AM 發表 查看引用來源
:smile_o05: 早呀""
早晨呀....樂DEE DEE

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-8-17 09:34 AM 發表 查看引用來源

你要保護我喎,,你愛人我叔叔會蝦我 :smile_o05:
即係你會去呀?

引用:

哦...你想YY哥約你呀
野~~~~~~~爆人既 :smile_o05:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-17 09:34 AM 發表 查看引用來源
:smile_o13: 又有雞叫......問下佢地囉....我星期6都同左yy奸妃新地去屯門叫雞呀~:smile_o13:
屯門叫雞:smile_47:
好好食架??

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-17 09:35 AM 發表 查看引用來源

早晨呀....樂DEE DEE
:smile_o05: 臨訓前入入
問你樣野:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆