上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  29.0k

係富豪玩要六點前開房 ! :smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-6 06:40 PM 發表 查看引用來源

開房費 ( 頭六項 ) 連兩個 DJ 都九百 ! :smile_o08: :smile_o08:
一入去坐低, 酒都未飲就無左一千....:smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-6 06:45 PM 發表 查看引用來源

睇師兄你回 post

好似對哩間場無咩好感咁喎:smile_35:
我只係以事論事 !

:smile_o15: :smile_o15: :smile_o15:

4xx cheap lar

紅酒買四送壹真係貴左D哦 ...太子都係3送1..

不過明買明賣, 唔係厄人o既..

bad luck brother, be clever next time:smile_o02:

引用:
原帖由 htl 於 2009-8-6 06:51 PM 發表 查看引用來源

張單應該係買二送一,
再送二支!:smile_o10:

平均380一個人頭,可以接受,只係提出一點,每個人去玩嘅budget都唔同(即每個人把尺都唔同),所以嗰位c-hing覺得貴都唔覺有乜特別.

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-6 06:50 PM 發表

我只係以事論事 !

:smile_o15: :smile_o15: :smile_o15:
啱喎....討論區係要嚟討論喎:smile_38:

引用:
原帖由 htl 於 2009-8-6 06:51 PM 發表 查看引用來源

樓主話二送一 , 不過送個四支就冇係單到 SHOW 出來 !

最尾個兩支係經理超送既 , 所以要入單 !

四千幾找數 , 間場至多送兩支紅數 , 十幾碟小食 , 真係當班客係乞兒 !

:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆