上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 7)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  31.9k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-31 07:29 AM 發表 查看引用來源
有無沖涼呀?
梗係無啦! D狗唔洗成日BATH架!! 會唔好架對D皮膚...

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-5-31 07:31 AM 發表 查看引用來源

梗係無啦! D狗唔洗成日BATH架!! 會唔好架對D皮膚...
我以為貓先係添?你話去過版聚,乜野版呢?

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-31 07:32 AM 發表 查看引用來源
我以為貓先係添?你話去過版聚,乜野版呢?
我話無去過版聚呀!!!!~~~~~~~

不過以前玩KEY3都有出過去網聚既..

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-5-31 07:33 AM 發表 查看引用來源

我話無去過版聚呀!!!!~~~~~~~

不過以前玩KEY3都有出過去網聚既..
乜野黎架?唔明?

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-31 07:34 AM 發表 查看引用來源
乜野黎架?唔明?
KEY3 係一個交友網呀.. 傻佬

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-31 07:34 AM 發表 查看引用來源
乜野黎架?唔明?
我去訓啦!! 時辰真係到啦!!! 眼訓了! 下次再傾過啦~~~~
你都唔好咁早啦!! 早抖

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-5-31 07:36 AM 發表 查看引用來源

KEY3 係一個交友網呀.. 傻佬
哦..........咁我又真係幾傻既?無拍拖好耐喇?

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-5-31 07:37 AM 發表 查看引用來源

我去訓啦!! 時辰真係到啦!!! 眼訓了! 下次再傾過啦~~~~
你都唔好咁早啦!! 早抖
得閒多d上黎呀.......:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-31 07:38 AM 發表 查看引用來源
哦..........咁我又真係幾傻既?無拍拖好耐喇?
無拍拖大半年了!!!!!!~~~~~~~~~
今晚我會再上既應該.. 今晚再同你傾過啦!!!88

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-5-31 07:40 AM 發表 查看引用來源

無拍拖大半年了!!!!!!~~~~~~~~~
今晚我會再上既應該.. 今晚再同你傾過啦!!!88
等你啦............:smile_o07: :smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆