上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入,另外更改左少少內容)

收藏  |  訂閱
453  39.0k

引用:
原帖由 kkksl 於 2009-2-1 04:21 AM 發表 查看引用來源
妳入得唔夠多水啊,知嗎?
咦~係咩~好似好多水咁架喎~:smile_41:

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-2-1 04:34 AM 發表 查看引用來源
真系唔觉得肛交有几舒服
我本人就覺得好好feel啦~其實入得呢個帖都係後花園愛好者~
睇黎呢位c兄/姐對於呢樣野麻麻地like咋喎~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-1 09:46 AM 發表 查看引用來源

我本人就覺得好好feel啦~其實入得呢個帖都係後花園愛好者~
睇黎呢位c兄/姐對於呢樣野麻麻地like咋喎~
BCM又唔駛做呀:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2009-2-1 09:57 AM 發表 查看引用來源

BCM又唔駛做呀:smile_04: :smile_04:
你又講做咩先??返工~本小姐放星期日,
做愛~m仲有水尾~唔做得~:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-1 10:01 AM 發表 查看引用來源

做愛~m仲有水尾~唔做得~:smile_39: :smile_39:
咁慘呀

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-29 07:22 PM 發表 查看引用來源
呢幾日都有版友pm問我肛交問題,講真我經驗唔老到,
不如索性開個topic大家分享下,討論下~
(記得唔鐘意呢個題目0既朋友睇完就算~唔好回應~
因為我都知好多人接受唔到呢樣野)

另外呢個topic唔係咩教學post,我無咁 ...
乜都假,

走後門,

記得落KY,

否則C眼損了,

無得玩!

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

good morning

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-1 10:01 AM 發表 查看引用來源

休息下
下次再玩勁 d ,
等你 report ~~

:smile_40:

引用:

口爆lor!

記得唔好用手 choke,

考下自己口技!

:smile_47: :smile_47: :smile_47:

回覆 382# 的帖子

i think anal is very common ... especially in the US

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆