上一頁下一頁
發新話題

徵男女老幼(18-108)朋友, 最緊要係真心做朋友 Season 8之你地去晒邊

收藏  |  訂閱
737  6.8k

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-27 11:24 發表 查看引用來源

我都覺....
聽吓歌囉...
不嬲系公司都聽歌架LA :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 armic 於 2008-12-27 11:24 AM 發表 查看引用來源
各位早晨~我而家都係返緊工, 好累ar~
:smile_38:早晨呀米米~~~點解唔放埋今日ge.

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-12-27 11:26 AM 發表 查看引用來源

不嬲系公司都聽歌架LA :smile_03: :smile_03: :smile_03:
咁好呀....再悶的話...
打吓機囉.....

引用:
原帖由 armic 於 2008-12-27 11:24 發表 查看引用來源
各位早晨~我而家都係返緊工, 好累ar~
早晨AH... MIMI :smile_15:

返半就AH

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-27 11:27 AM 發表 查看引用來源

:smile_38:早晨呀米米~~~點解唔放埋今日ge.
咁要問老細....一初諗住拎呢半日假都無咩野做, 只係訓覺, 唔想浪費d假, 而家有d後悔, 真係好累, 我玩足三日啦~

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-12-27 11:30 AM 發表 查看引用來源

早晨AH... MIMI :smile_15:

返半就AH
我今日返完呢半就, 下午仲要返兼職至夜晚, 今日一定累死~

引用:
原帖由 armic 於 2008-12-27 11:32 AM 發表 查看引用來源

咁要問老細....一初諗住拎呢半日假都無咩野做, 只係訓覺, 唔想浪費d假, 而家有d後悔, 真係好累, 我玩足三日啦~
好多老細都系咁...其實明知今天都會無埋做....
其他公司有唔開工...都唔肯放埋呢半日.....

我都玩足3日都好累....

引用:
原帖由 armic 於 2008-12-27 11:33 發表 查看引用來源

我今日返完呢半就, 下午仲要返兼職至夜晚, 今日一定累死~
:smile_14: 咁勤力.....下就返乜PART TIME

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-27 11:41 發表 查看引用來源

我今朝睇波到四點SIN訓....

今朝真系唔想返 :smile_39:

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-27 11:41 AM 發表 查看引用來源

我24號晚訓左六個鐘, 25號晚返左一個半鐘, 昨晚返左六個鐘, 玩得太多, 超累

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆