上一頁下一頁
發新話題

石溜汁增強性能力和醫陽萎 (p.29總結)

收藏  |  訂閱
571  158.4k

引用:
原帖由 lyc1000 於 2009-1-5 08:15 PM 發表 查看引用來源
" border="0">?v=0
請樓主多多指敎,我在超級市場買60元1公升,不知有冇買錯?
呢隻幾好,我近排都飲緊呢隻,真真正正100% 純石榴汁,土耳其出產,有明顯果渣,要搖到先好飲
我買55蚊一支,但我買果間好型,買滿4000,全單七折,折左先至四千,即是買五千幾蚊石榴汁打七折,四千元。平均42蚊一支(1L),應該是香港最平的了。但五千幾的石榴汁過百支,屋企點存放好? 我而家同朋友三個人夾錢訂,間野話可以分三度地方送貨。每人三十幾支,都ok

仲有,我肯撚定果d concentrate 果汁是冇撚用的,我飲撚左幾支金蓋lakewood ,谷七氣

p.s : 唔好問我間野響邊,等我訂完先,我怕我一次買成百支,佢會唔夠貨俾我。我訂完再post 上黎

大飛俠

我上星期係city super 買咗
點知on 99 買2支原來係 溝咗紅梅汁.........
無乜用...............
怡x 圓 又未有貨:smile_24:

我想問一支1l   飲到幾多日?

依價賣野D手法真係勁..............咁多人信. 買幾千蚊果汁? 仲要係新鮮?? 飲到過期都飲唔完啦. 算啦......同男人講到性能力...同啲女人講一夜廋身一様....明知廋身廣告係昆人....啲女人都十萬八萬俾人昆....啲果汁幾十到幾千...算啦.....不果.....要贊吓依個sales....有腦!!!!! 好明白啲男人心理弱點....同埋有手法....兜一個圈先話俾你知係邊先有得買.

AD!!! Thanks!!!!

引用:
原帖由 dontheguy 於 2009-1-10 12:09 AM 發表 查看引用來源
依價賣野D手法真係勁..............咁多人信. 買幾千蚊果汁? 仲要係新鮮?? 飲到過期都飲唔完啦. 算啦......同男人講到性能力...同啲女人講一夜廋身一様....明知廋身廣告係昆人....啲女人都十萬八萬 ...
佢地擺明昆人架啦, 係 D 白痴仔先會信O既姐

石榴汁咁堅...:smile_41:

I'm try one month before. nothing change!!!!:smile_39: :smile_39: :smile_39:

各位巴打,今日係沙田既city super見到有100%紅石榴汁
不過見到價錢令我卻步,62蚊就946ml:smile_27:
見咁貴就無買到,見有好多貨係到
聽日影張相睇下擺上黎,幫睇喱支岩唔岩先

引用:
原帖由 henry98741 於 2009-1-10 09:14 PM 發表 查看引用來源
各位巴打,今日係沙田既city super見到有100%紅石榴汁
不過見到價錢令我卻步,62蚊就946ml:smile_27:
見咁貴就無買到,見有好多貨係到
聽日影張相睇下擺上黎,幫睇喱支岩唔岩先
如果是LAKEWOOD 紅蓋,應該是純石榴汁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆