上一頁下一頁
發新話題

詩酒豪情 同浮一白 IV

收藏  |  訂閱
745  9.5k

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-8 08:37 PM 發表 查看引用來源

仲咩又跟我講野:smile_45:
我n年前就咁講le:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-8 08:25 PM 發表 查看引用來源
絕塞關心關塞絕 憐人可有可人憐
月為無痕無為月 年似多愁多似年
雪送花枝花送雪 天連水色水連天
別離還怕還離別 懸念歸期歸念懸

我有咁既功力就好喇
薄命紅顏紅命薄    誰育天才天育誰

引用:
原帖由 DMBdmb 於 2008-10-8 10:39 PM 發表

我夜d先食la....漫漫長夜..我就好似蝗蟲咁...食好多野架:smile_30: :smile_30:
咁你肚餓記得食野喇...大蝗蟲:smile_30:

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-8 08:37 PM 發表 查看引用來源

好似唔係呢個豬喎
你囂唔囂我都咁鍾意
冇d幽默感:smile_45:
咁我囂架la :smile_30:

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-8 10:40 PM 發表

薄命紅顏紅命薄    誰育天才天育誰
高手高手

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-8 08:40 PM 發表 查看引用來源
我到而家都唔識喎:smile_27:
其實我都係岩岩先識佢ka ja....:smile_44:

你有無發現以前ge詩人有咩特點....就係口水特別多:smile_30:

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-8 08:38 PM 發表 查看引用來源

le首我小學一年級就識背la:smile_30:
你而家先二年班..你醜5醜呀你

引用:
原帖由 DMBdmb 於 2008-10-8 10:41 PM 發表

冇d幽默感:smile_45:
咁我囂架la :smile_30:
我份人好死板架:smile_30:
即管放馬過黎啦

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-8 08:41 PM 發表 查看引用來源

咁你肚餓記得食野喇...大蝗蟲:smile_30:
我會架la.
你聽曰返5返學:smile_45:

引用:
原帖由 DMBdmb 於 2008-10-8 08:40 PM 發表 查看引用來源

我n年前就咁講le:smile_45: :smile_45:
跟我就跟我la...仲係度扮野:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆