上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.9k

麻煩各位幫幫忙
我15,16歲左右先知包皮可以翻起:smile_27: :smile_27:
結果好遲先第一次翻起包皮(未勃起情況下),有d痛(因為有d野痴住左咁),要分幾次先完全翻開
但勃起左o既時候就一路都翻唔開, "kick"住左,唔能夠令龜頭完全外露

咁樣正唔正常,係咪要做手術??抑或個個人都要翻幾次先翻得開??

page.1
包皮開口狹窄有何症狀?如何處理?
包皮開口變小,解小便時包皮會像氣球般漲起。解完後仍會滴尿,故內褲常有尿跡。可把包皮開口撐開或割包皮。
"把包皮開口撐開"  ---->  即係要夾硬撐開佢??

引用:
原帖由 hoyin9003 於 2008-11-27 05:14 PM 發表 查看引用來源
我未割包皮既..尋日打完飛機..
抹番乾淨條野啦..之後裡面仲有少少精..
所以就拉塊包皮落黎..點知一拉..成個龜頭出哂黎..塊包皮又整唔番上去 = =
今日個龜頭下面好有個水泡咁..唔知咩黎..紅扑扑..
同埋一扯旗..個 ...
我以前都試過,你要快d去睇醫生,如果唔係會越來越腫,嚴重會令皮膚組織壞死,嗰次醫生監生用ky幫我用力扯返d包皮上去,佢整嗰陣痛到我pk, 就好似之前活塞男d叫聲咁

去私家診所定公立醫院睇好d??
唉.............都唔知點開口同人講,尤其係d護士多數係女o既

另外我想問下一般人勃起左包皮係咪會自動退落去??定係要用手整一整先得??

唔該
唔該
唔該

引用:
原帖由 Sengt 於 2008-11-30 07:23 AM 發表 查看引用來源
去私家診所定公立醫院睇好d??
唉.............都唔知點開口同人講,尤其係d護士多數係女o既

另外我想問下一般人勃起左包皮係咪會自動退落去??定係要用手整一整先得??

唔該
唔該
唔該
睇你經濟狀況啦,有錢就梗係私家好d啦,唔使排期,想幾時去都得
直接同佢講割包皮,唔使怕羞,d護士見慣大場面,你唔係第一個需要割包皮嘅人

引用:
原帖由 klau010 於 2008-11-30 06:47 PM 發表 查看引用來源

睇你經濟狀況啦,有錢就梗係私家好d啦,唔使排期,想幾時去都得
直接同佢講割包皮,唔使怕羞,d護士見慣大場面,你唔係第一個需要割包皮賫人
我仲讀緊書,未出黎做野,不過都有儲錢o既,約2-3千
其實同屋企人講仲難開口:smile_39:

可唔可以答下我#381 o既問題??

唔該 唔該

引用:
原帖由 Sengt 於 2008-11-30 07:57 PM 發表 查看引用來源

我仲讀緊書,未出黎做野,不過都有儲錢o既,約2-3千
其實同屋企人講仲難開口:smile_39:

可唔可以答下我#381 o既問題??

唔該 唔該
睇你個情況似乎真係要割喎

回覆 377# 的帖子

我頭先沖涼都好似你咁拉出黎
點知一拉就將個龜頭拉出黎,不過就係未扯旗既狀態
如果扯就拉唔到
由於係第一次成個龜頭出到黎,有的開心,不過又有的驚
用水淋佢冇咩感覺,不過掂一掂就好敏感
少少痛既感覺,我即刻用的沐浴露左整右整,先將塊皮包返個頭.....
請問咁多位割左既師兄,割完係咪好敏感,一掂就痛?

引用:
原帖由 nkw71 於 2008-11-30 10:27 PM 發表 查看引用來源
我頭先沖涼都好似你咁拉出黎
點知一拉就將個龜頭拉出黎,不過就係未扯旗既狀態
如果扯就拉唔到
由於係第一次成個龜頭出到黎,有的開心,不過又有的驚
用水淋佢冇咩感覺,不過掂一掂就好敏感
少少痛既感覺,我即 ...
開頭割完梗會覺得敏感架啦,大約個零兩個禮拜就會適應

檢查係咪要睇專科先得??

去公立醫院整o既話要排期排幾耐??

另外我記得以前睇新聞
話用人工皮膚代替紙杯保護龜頭
係咪公立醫院,私家診所都採用呢種方法??

麻煩哂

引用:
原帖由 Sengt 於 2008-12-1 02:01 PM 發表 查看引用來源
檢查係咪要睇專科先得??

去公立醫院整o既話要排期排幾耐??

另外我記得以前睇新聞
話用人工皮膚代替紙杯保護龜頭
係咪公立醫院,私家診所都採用呢種方法??

麻煩哂
睇普通科就得...好少事黎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆