上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.3k

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2024-6-28 15:04 發表 查看引用來源

睇到呢度越嚟越緊張!Thank you樓主。 做嘢緊要,樓主攪掂晒啲錢事先,慢慢再update!
Already updated.  Thank you so much.

引用:
原帖由 yeetak99 於 2024-6-28 15:04 發表 查看引用來源
長年CDR都忍唔住留言,實在太精彩,師兄加油呀!唔好爛尾呀
Thank you thank you thank you thank you

多謝C兄 update
呢個故事好正,一定會繼續追落去

題外話,C兄D日文都幾犀利,認識都幾深入,是否一級,現在叫N1

引用:
原帖由 打了兩年飛機 於 2024-6-29 08:40 發表 查看引用來源
多謝C兄 update
呢個故事好正,一定會繼續追落去
非常感謝支持!🙏🙏🙏

引用:
原帖由 nicegear 於 2024-6-29 09:18 發表 查看引用來源
題外話,C兄D日文都幾犀利,認識都幾深入,是否一級,現在叫N1
我啲日文好水咋,半途出家,冇考過試,應付日常生活仲ok。喺日本住得耐或者經常本嘅人識得日本文化習俗應該俾我仲深入。

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2024-6-28 17:06 發表 查看引用來源

應該係相澤去咗做鴨,為錢同有臭狐嘅肥婆扑嘢……終於攪到自己碌嘢廢哂武功
師兄想像力太豐富了。不如你幫我寫篇「相澤外傳」?🤣🤣🤣

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-29 00:14 發表 查看引用來源

喺以後update我會解釋。到時你就會明。
等到JJ都滴乾水啦

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-29 16:23 發表 查看引用來源
等到JJ都滴乾水啦
soon la soon la....

Athena喺日本嘅遭遇,同埋佢同相澤嘅初戀,暫時到此為止。點解係「暫時」?如果有留心睇我所講嘅,應該都估到相澤會再登場,亦會再有少少關於佢同Athena以後再相遇嘅事要寫。不過,因為時間上嘅次敍問題,佢冇咁快再出現住。
好啦,跟著落嚟嘅幾篇update「鹹」味會好重,會以我嘅觀點視覺出發,仲好地道化(不過喺講緊1988-2005年嘅香港),可能有好多2000年後至出世嘅朋友未必會有共鳴。都係嗰句:假如唔啱大家胃口,我會收筆。
廢話唔多講,我終於擔正做男主角啦!
Let’s Roll!
我同Athena默默坐喺餐廳度,當時我終於明白點解佢嘅「功夫」咁利害,原來一直「訓練」有素!同埋我好似想見識下俾小Athena「夾」條賓周嘅感覺。
我:妳就係想同我講妳喺東京嘅遭遇?
佢:我唔想隱瞞你我嘅過去。因為瞞唔到。你呢個月有冇諗過我點解可以著得咁暴露去街我都唔怕?有冇諗過點解我嗰日會引誘你去女廁幫你手淫?然後又打電話俾你聽我自慰?仲有今朝。。。
我:有,當然有!我性經驗好平淡,我諗妳認該已經知道。我性能力亦都好一般,妳到宜家都應該估到。我問妳如果我哋喺埋一齊,但係我仆嘢滿足唔到妳,妳會點做?
佢:我會出去勾佬。
果然俾我估中。
佢:我返嚟香港之後,頭半年都有玩一夜情。
我:因為冇咗個男朋友寂寞,所以玩?
佢:唔係。我玩一夜情喺因為我掛住俾唔識嘅男人仆我同埋高潮嘅刺激感覺!
我心諗:屌!果然係女中「淫」傑!
佢:我仲有一夜情嗰啲事,你想唔想聽?
我:有冇妳喺東京,尤其同老強妳個3個古惑仔嗰啲咁激?
佢:無。香港啲男仔太斯文,冇個掂!
我:咁唔聽啦,無謂浪費我哋啲時間。
佢:你會唔會覺得我性上癮好變態。
我:首先,性上癮咁又點?妳又唔係去做殺人放火嘅事,更何況我唔覺得妳性上癮。妳只係好鐘意仆嘢同高潮姐!我哋男人日日都想仆嘢射精啦,唔通全世界男人都性上癮?
佢:但係我喺女仔,你唔覺得我好淫賤咩?!
我:係好淫,但唔賤!妳都冇去做雞賣身。就算有,都唔算賤!都乜嘢年代?仲要吓吓守身如玉?老實講,每次同你出街返屋企後,我都會幻想住妳打飛機!我就係鐘意妳淫蕩!
佢:好。咁你要老老實實答我呢條問題。
終於要問Athena一直好強調嘅「問題」。。。不過其實去到嗰個moment我都大概估到佢想問乜。。。
Athena:如果我同你一齊拍拖,你接唔接受到我出去勾佬?
我:可以。
佢:你諗都唔諗就答我可以,你係咪認真㗎?
我:如果我唔係認真,我過去一個幾月會同次次都著得咁暴露嘅你出街?正常男人一定呷醋接受唔到!但我冇。我非常享受妳俾周街啲男人目光非禮!我非常自豪有個咁大膽作風嘅女朋友!
佢:你諗清諗楚好喎?我唔係只係同男人攬攬抱抱錫錫行吓街食餐飯睇吓戲咁簡單。我係會。。。
我搶先過Athena講:同啲男人開房做愛呀嘛。我知呀。
Athena望住我冇講嘢,我睇得出佢喺度評估緊我到底係咪認真。
我:不如我又反問妳一個問題?
佢:OK。
我:妳明知我滿足唔到妳嘅性慾,點解要搵我做妳男朋友?
佢:好簡單,因為我鐘意你。我唔mind你喺床上滿足唔到我。
Athena停咗一停,然後繼續講:我已經有就嚟11年冇同男人上過床!
我:吓?
原來Athena除咗因為喺酒店門口差啲撞到伯母嚇親之外,仲有一個原因令佢冇再同男人去玩一夜情。1987年底世伯好不幸確診喉癌初期。當時全家人左撲右撲為世伯搵方法治療。經過三年治療時間,世伯總算康復。當時Athena話全家人除咗開心之外,就係覺得筋疲力盡。而且喺確診初期去搵親戚幫忙時(唔係借錢),聽盡好多閒言閒語(「睇私家醫生啦。唔晒排隊。不過好貴你哋可能睇唔起呵」),所以激發Athena喺往後日子乜都唔諗,把心一橫,關起「春」心,專心搵錢。除咗做日本人公司秘書外,仲秘撈日本書、日本漫畫翻譯,80年代尾90年代簡直係日本漫畫高峰時代,短短十年Athena已經搵過百萬,唔簡單 (如果你哋有80, 90, 2000年初啲漫晝書,不妨試吓打開最後一頁,睇吓翻譯者嗰名,可能你會搵到Athena個名都未定!)!另外,仲有一個最重要原因點解Athena有11年冇同男人做愛。。。就係佢不育!Athena天生就有免疫性抗精子不育症(身體𥚃面抗體會直接攻擊精子上表面抗原,令到精子無辦法游入子宮),當佢知道後受到好大嘅打擊!冇得生小朋友仲算唔算係女人?突然間,自己對男人、對愛情、甚至對性愛完全失去興趣同動力!
佢:但我宜家想出返嚟玩!我就嚟31歲,已經係男人口中嘅「中女」!我爸爸宜家又冇事,我都叫做有啲錢旁下身,我已經冇乜嘢憂心。而且我又唔會有BB。所以我唔襯住宜家我仲可以吸引到男人去開房時玩,唔通到老咗人老珠黃至去玩?
我:咁你既然決定要出返嚟玩,點解要同我拍拖?
佢:因為我都想搵返個伴拍拖。但我又想再去同男人玩。所以我希望搵到個可以接受到我「本性」嘅男人做我男朋友。
我:即係個男人要肯隨時隨地。。。戴綠帽?
佢:可以咁講。。。係!
我聽完Athena咁講不單止冇反感。本來已經瞓咗嘅小Vincent,突然起返身!
我:除鞋。
Athena:做乜?
我:除鞋然後用腳。。。
未講完Athena已經明白我嘅意思。佢淫笑咗一吓,然後張枱微微郁咗幾吓,Athena冇著鞋隻右邊腳板已經攑到上我兩個大脾中間,佢嘅腳趾已經隔住我條薄身卡其褲玩緊我條周。
Athena:佢又醒返啦!
我:妳肯派綠帽我戴,我開心都嚟唔切,聽到都興奮!不過,我哋要約發三章。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆