上一頁下一頁
發新話題

同一張相打咁多次飛機?(p.9 p.17 有新相. P26 updated on 5/6/2009!!)

收藏  |  訂閱
423  132.4k

引用:
原帖由 芯思思 於 2009-6-5 01:45 AM 發表 查看引用來源

痛就真係好痛, 不過好正! 最後佢射果下好似熱辣辣咁衝入全身。
你BF就爽喇

引用:
原帖由 芯思思 於 2009-6-5 01:45 AM 發表 查看引用來源

痛就真係好痛, 不過好正! 最後佢射果下好似熱辣辣咁衝入全身。
比你講到同你個名一樣添,心思思

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-6-5 01:46 AM 發表 查看引用來源
你BF就爽喇
唔好提啦! 我真係唔知點同佢交代, 因為最後真係同咗我的好朋友做, 唔係佢。

引用:
原帖由 芯思思 於 2009-6-5 01:49 AM 發表 查看引用來源

唔好提啦! 我真係唔知點同佢交代, 因為最後真係同咗我的好朋友做, 唔係佢。
劇情咁出人意表呀 ....

引用:
原帖由 芯思思 於 2009-6-5 01:49 AM 發表 查看引用來源

:smile_19: :smile_19: :smile_19: 我都想做你朋友

引用:

唔會後悔吧 .....

樓主第一次, 玩左什麼招式

今晚件事係咁…我bf係返夜的, 咁我不時夜晚都會去同我之前提過的好朋友屋企食晚飯。因為識咗好多年, 佢屋企人都識我, 所以無咩所謂。

點知今晚佢屋企得佢一個。食完飯之後, 我又同佢提起每次同bf都唔成功的事。補充返先, 呢個朋友比較特別, 好多年前 (大約16歲啦~), 果陣未試過同男人拍拖又好奇。我有一次叫佢打飛機比我睇, 佢話就咁好難打, 所以我比過佢伸手入我件衫摸住我個胸。而果下又好奇幫佢打咗幾下, 所以嚴格上, 佢係第一個掂過我的男人。

頭先我同佢講不如真係試下引我, 睇我係唔係真係驚做定點。佢諗咗好耐之後叫我同佢一齊除晒衫先。除晒之後, 我地原本平排坐沙發, 佢突然企起身對正我塊面打飛機, 打打下佢眼神示意我含, 我跟住做。之後我一邊含, 佢一邊"了"我妹妹, 當然果下已經好想要。

我一句「不如真係試下」, 佢就慢慢插入。就係有d痛就完成咗啦!

引用:
原帖由 芯思思 於 2009-6-5 02:08 AM 發表 查看引用來源
今晚件事係咁…我bf係返夜的, 咁我不時夜晚都會去同我之前提過的好朋友屋企食晚飯。因為識咗好多年, 佢屋企人都識我, 所以無咩所謂。

點知今晚佢屋企得佢一個。食完飯之後, 我又同佢提起每次同bf都唔成功的 ...
做左幾耐呀 ...

引用:
原帖由 芯思思 於 2009-6-5 02:08 AM 發表 查看引用來源

點知今晚佢屋企得佢一個。食完飯之後, 我又同佢提起每次同bf都唔成功的 ...
你咁講係男人都忍唔住:smile_47: :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆