上一頁下一頁
發新話題

【狂人日記_瘋人院@懶人館.com】徵瘋.狂.癲.懶人做老友記(七)

收藏  |  訂閱
747  6.3k

引用:
原帖由 知更 於 2009-2-5 05:02 AM 發表 查看引用來源

可以無架... :smile_13:
有時望住狗狗個骨灰盅會喊~ 有時睇電視會喊~
坐喺度無啦啦都可以喊...  
你知唔知養狗ge人如果隻狗過左身....係唔可以放佢d骨灰係屋企ka:smile_27:

引用:
原帖由 KC基斯 於 5-2-2009 05:01 AM 發表 查看引用來源

我係一個對女朋友好好ge人黎ka.....你可以考慮下我:smile_34:
你唔係有女朋友喇咩 :smile_27:

引用:
原帖由 祝英台 於 2009-2-5 05:02 AM 發表 查看引用來源

你5見我話覺得會咩:smile_45:

你咁緊張做咩:smile_14: :smile_14:
因為突然好嬲lo:smile_13:

引用:
原帖由 KC基斯 於 5-2-2009 05:03 AM 發表 查看引用來源

你知唔知養狗ge人如果隻狗過左身....係唔可以放佢d骨灰係屋企ka:smile_27:
點解??
咁我想佢一直喺我身邊呀嘛... :smile_13:

引用:
原帖由 KC基斯 於 2009-2-5 05:01 AM 發表 查看引用來源

甘要唔要唱完之後我自己一個劉華版本:smile_45:
你話同你唱...即係合唱la...而家又話自己la:smile_30:

引用:
原帖由 知更 於 2009-2-5 05:03 AM 發表 查看引用來源

你唔係有女朋友喇咩 :smile_27:  
唔係wo:smile_27:

不過唔好講le個話題:smile_08:

你都有男朋友la....快d飛曬佢地....同我係米一齊la:smile_04:

引用:
原帖由 知更 於 2009-2-5 05:04 AM 發表 查看引用來源

點解??
咁我想佢一直喺我身邊呀嘛... :smile_13:  
le d係唔好ge行為黎ka....你會攪到佢唔捨得投胎.....日日都係屋企唔捨得走

引用:
原帖由 KC基斯 於 5-2-2009 05:04 AM 發表 查看引用來源

唔係wo:smile_27:

不過唔好講le個話題:smile_08:

你都有男朋友la....快d飛曬佢地....同我係米一齊la:smile_04:
明明頭先見到愛的宣言架... :smile_40:

引用:
原帖由 KC基斯 於 2009-2-5 05:02 AM 發表 查看引用來源

甘實際上le:smile_45:
你咩事:smile_14::smile_14:審犯:smile_45:

引用:
原帖由 祝英台 於 2009-2-5 05:04 AM 發表 查看引用來源

你話同你唱...即係合唱la...而家又話自己la:smile_30:
唔可以唱2次ka咩:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆