上一頁下一頁
發新話題

我同sp既故事^^

收藏  |  訂閱
700  77.8k

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-11-5 11:52 PM 發表 查看引用來源

大家知道做緊乜, 有晒bottom line 就得啦
係~~

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-11-5 11:56 PM 發表 查看引用來源

其實好多同 "明 x 社" 有關係的人响度蒲
但佢地的目的係進行 "道德清洗"
最衰係佢地仲要以唔見得光的手法暗地裡做呢:smile_45: :smile_45:
講真, 今時今日, 性觀念同道德, 已經洗唔到腦架喇:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-11-5 10:43 PM 發表 查看引用來源

我sp都係咁講,起碼執3劑wor
嘩...咁正:smile_47:

好正,我都有老婆,情況同你sp差唔多,我都好想有sp,但未有機會...

引用:
原帖由 ioi_sp 於 2008-11-6 08:10 PM 發表 查看引用來源
好正,我都有老婆,情況同你sp差唔多,我都好想有sp,但未有機會...
SP可遇不可求, 好既sp更加難求, 屋企已有另一半, 搵sp要小心d, 曾經有個男性fd, 佢以為有個飛來蜢做sp, 係個妹妹仔2x歲, 可惜佢話個妹妹仔成日唔生性, 係咁打電話比佢, 搞到佢老婆知道左, 結果保到段婚姻, 依家.....日日夜夜好似守行為咁, 唉....都唔知為乜:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-11-6 20:17 發表 查看引用來源

SP可遇不可求, 好既sp更加難求, 屋企已有另一半, 搵sp要小心d, 曾經有個男性fd, 佢以為有個飛來蜢做sp, 係個妹妹仔2x歲, 可惜佢話個妹妹仔成日唔生性, 係咁打電話比佢, 搞到佢老婆知道左, 結果保到段婚姻, 依家... ...
咪等一個二個成日諗住 "有得食唔食, xxxx" 吖拿

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-11-6 08:35 PM 發表 查看引用來源

咪等一個二個成日諗住 "有得食唔食, xxxx" 吖拿
哈哈....d人就係咁諗, 食開有癮, c 得仲快

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-11-6 20:43 發表 查看引用來源

哈哈....d人就係咁諗, 食開有癮, c 得仲快
平常心一點, 唔好一味掛住 "開餐"
SP 都係人, 應該顧下對方感受

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-11-6 09:00 PM 發表 查看引用來源

平常心一點, 唔好一味掛住 "開餐"
SP 都係人, 應該顧下對方感受
最弊d人只當sp係免費午餐:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-11-6 21:10 發表 查看引用來源

最弊d人只當sp係免費午餐:smile_19: :smile_19:
OR 晚餐:smile_30:

但佢地唔會諗下, 掉返轉對方係咁對佢自己
又會有乜感受呢:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆