上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【49】

收藏  |  訂閱
736  4.0k

咁就要睇下幾多啦。。 :smile_34: 每個人 standard 唔同。。 
引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-6 04:29 PM 發表 查看引用來源花花個心, 有錢都買唔到:smile_34:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-6 04:31 PM 發表 查看引用來源
今日期指最低造過Drop 1000点
収16720
Drop985点
唉.......:smile_39:

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-6 04:23 PM 發表
而家肯定唔止啦
衣家美期Drop緊214

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-6 04:26 PM 發表
你而家後生.......................一啲外來物質當然可以滿足.........................到你有一天靜下來.......................或者再年長時又如何....................書不一定是要讀四書五經............. ...
セ0牙
無銭連老人院都入0吾到Lar
衣家個世界0吾同以前架Lar

明日我地唔開市,要睇埋明晚美國果邊先知。。
引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-6 04:32 PM 發表 查看引用來源衣家美期Drop緊214

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-6 04:27 PM 發表
個個都生勾勾o架啦....:smile_30:
亜花姐
我死0甘一半架Lar:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-6 04:31 PM 發表 查看引用來源
咁就要睇下幾多啦。。 :smile_34: 每個人 standard 唔同。。
比你買到, 你都唔好要:smile_39:

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-6 04:34 PM 發表
明日我地唔開市,要睇埋明晚美國果邊先知。。
0我、衣個可能系好事
若果今晩黎個BIG Fall
我地香港聴日無市就無得巾Lar:smile_30:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-6 04:24 PM 發表 查看引用來源
我真系覚銭系万能架
哈哈哈哈哈.....................現實生活...................大部份係.....................

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-6 04:27 PM 發表 查看引用來源
你搵我咩事呢:smile_41:
睇下妳歡唔歡迎我.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆