上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情(我和我的女助手)~PART3-Update03July2008-22:53 (Last Update)

收藏  |  訂閱
636  59.2k

引用:
原帖由 agnescheung 於 2008-7-4 06:38 PM 發表
Sam 哥...講 d 題外話先...我尋晚喺另一個 post 同人鬧交呢...
唉...我仲比佢鬧我不知所謂...真係醜怪.... :smile_24: :smile_24:
算啦!唔好慶!

睇完果個帖我都唔明佢寫嚟為乜!

如果係非自願,報警!

如果係自願,又唔肯解釋為乜!

當睇漿糊小說囉!

大家都會其待sam哥再次發新帖!!!!!!

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-4 06:28 PM 發表
給Jessie.

BB由聽日開始,我地既生活要開始新一章啦......我知道你仍然好擔心前邊既路會好難行……我依家可以答你:係!前邊條路必定好難行……但係那又如何?難行既路都只係一條路姐,總好過無路可行 ! 況且有你在 ...
sam哥, 祝你同阿嫂永遠幸福快樂

樓主保重 ! :smile_38:
好好照顧女朋友 ! :smile_38:

Good Report, Go Ahead~~~

保重啦SAM哥&SAM嫂 , 你地萬事小心呀 ! :')
引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-4 08:23 PM 發表
SAM哥,SAM嫂要走啦 ! 拜拜 !
有緣再見 !
好高興認識到大家,你地令我再一次反老還童 !

*** 麻煩你地如果得閒既話,就去我個POST度,是但UP句野啦,因為原來兩個禮拜無REPLY,會關貼架,謝謝 ! ***

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-4 06:28 PM 發表
給Jessie.

BB由聽日開始,我地既生活要開始新一章啦......我知道你仍然好擔心前邊既路會好難行……我依家可以答你:係!前邊條路必定好難行……但係那又如何?難行既路都只係一條路姐,總好過無路可行 ! 況且有你在 ...
jessie.....sam哥又比定心丸妳啦...haha

放心啦...sam...我地會keep住.....仲會幫你開個新既tim.....

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-4 08:23 PM 發表
SAM哥,SAM嫂要走啦 ! 拜拜 !
有緣再見 !
好高興認識到大家,你地令我再一次反老還童 !

*** 麻煩你地如果得閒既話,就去我個POST度,是但UP句野啦,因為原來兩個禮拜無REPLY,會關貼架,謝謝 ! ***
Sam哥,嫂嫂

祝:一路順風,工作順利!!!!

我會掛住你地架!!!:smile_24: :smile_13:

sam哥....永遠懷念你:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆