上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  186.0k

你地講下幾多錢同係邊到做喇?
我都要做-__-
係咪家計會比3000蚊仲有冇咩費要比架?
仲有做之前應該去邊到check下先呢?

我扯左旗之後...包皮唔會反左出黎成個龜頭露晒出黎..

只係露左少少

係我條野太短定係其他問題?

不過我細個果時醫生話我唔洗割包皮..而我亦唔想割

我沖涼都好easy反到去清潔

不過有時反左..但乾得濟定唔知點反返上去果陣會個包皮頭果到捲左入去:smile_27: 好難整返出黎..都幾煩

另外有包皮既人係咪會比割左包皮既人無咁長嫁條野-0-?

引用:
原帖由 youn00b 於 2008-3-30 10:14 AM 發表
我想問埋個手術過程係幾耐:smile_40:
約20 - 30 分鐘
約一星期可拆綫
痛唔痛?? 一定有幾日捱
幾時好番[視個人保護,復原進度]
至少 1 個月不能性交 [ 所以做前要打定 JJ :smile_44:

不知做咩小弟的包皮和袋袋好似乾燥爆擦咁,d皮咒哂和甩皮,上星期原本只係包皮係咁,今天連袋袋都有,好驚.有冇人幫到我呀:')

引用:
原帖由 lktandy 於 2008-4-1 06:18 PM 發表
不知做咩小弟的包皮和袋袋好似乾燥爆擦咁,d皮咒哂和甩皮,上星期原本只係包皮係咁,今天連袋袋都有,好驚.有冇人幫到我呀:')
可能換皮:smile_44:

割 包 皮 後 遺 症
三 歲 童 陰 莖 陷 入 自 卑
【 本 報 訊 】 約 兩 成 男 童 在 接 受 割 包 皮 手 術 後 陰 莖 變 短 , 嚴 重 者 的 陰 莖 更 會 陷 入 恥 骨 內 , 對 身 心 健 康 構 成 影 響 , 曾 有 十 多 歲 少 年 因 勃 起 時 疼 痛 求 診 , 估 計 是 兒 時 割 包 皮 後 的 影 響 。 小 兒 外 科 專 科 醫 生 楊 重 光 指 , 即 使 是 3 歲 男 孩 也 會 因 陰 莖 陷 入 而 感 到 自 卑 , 提 醒 家 長 勿 胡 亂 帶 兒 子 割 包 皮 。

患 者 陰 莖 較 短 且 尖

楊 重 光 指 , 陰 莖 陷 入 是 因 包 皮 過 短 及 過 窄 , 令 陰 莖 深 陷 至 恥 骨 附 近 的 脂 肪 組 織 內 , 形 成 陰 莖 過 度 短 小 的 假 象 。 他 指 , 部 份 兒 童 出 生 時 便 有 局 部 陰 莖 陷 入 , 患 者 的 陰 莖 外 觀 較 短 小 且 尖 , 無 法 翻 出 包 皮 令  頭 外 露 , 與 包 皮 過 長 情 況 相 似 , 如 廁 時 殘 餘 尿 液 會 留 在 包 皮 內 。
兒 童 陰 莖 局 部 陷 入 可 藉 包 皮 重 整 手 術 回 復 陰 莖 的 長 度 , 但 往 往 會 被 家 長 誤 以 為 是 包 皮 過 長 而 再 割 包 皮 。 楊 重 光 指 , 若 這 些 兒 童 再 割 包 皮 , 便 會 加 劇 陷 入 問 題 , 陰 莖 更 會 永 久 縮 在 包 皮 內 , 估 計 兩 成 病 人 手 術 後 會 出 現 局 部 陰 莖 陷 入 , 當 中 5% 更 出 現 嚴 重 陰 莖 陷 入 , 長 大 後 出 現 勃 起 不 適 , 影 響 性 生 活 。
楊 重 光 指 , 兒 童 也 會 出 現 心 理 障 礙 , 產 生 自 卑 而 拒 絕 與 同 學 一 起 如 廁 。 楊 說 : 「 最 近 有 個 3 歲 大 的 病 人 , 之 前 唔 鍾 意  人 前 去 廁 所 , 就 係 有 呢 個 問 題 。 」 接 受 重 整 手 術 後 , 小 童 明 顯 回 復 自 信 。

:smile_40:

e生話我包皮發炎
茶左藥同食左消炎 都仲未好晒
係咪即係多數要割?
唔割得唔得架-_- 我18歲

..................................

引用:
原帖由 chancaven123456 於 2008-4-4 03:03 PM 發表

尖沙咀, 漢口道
亞太中心 1722 室
黃景(希) 醫生...

佢會話比你知點做...

檢查都喺 $200.....平過晒同系醫生...
@_@ 咁檢查會唔會有埋藥比你

[Blocked Ads]
有冇人知or 試過 包皮上(近頭) 有d 小點, 好細既粒粒啊.
常見嗎?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆