上一頁下一頁
發新話題

新手教學~~~~新手可以來看看妳地唔睇自己c底(3號更新左少少野)

收藏  |  訂閱
432  178.4k

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-4-9 12:00 AM 發表

佢訓左  :smile_30:
今朝返7點呀:smile_42:

回覆 #370 0061234 的帖子

用搜尋(個放大鏡) 揾d啱心水(地方/年紀)..有視頻嘅來加...
加完咪chat 吓...

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-4-9 01:14 AM 發表
用搜尋(個放大鏡) 揾d啱心水(地方/年紀)..有視頻嘅來加...
加完咪chat 吓...
:smile_14: 原來咁"眼大睇過龍:smile_42: ...........

唔該晒":smile_34:

回覆 #373 0061234 的帖子

唔駛客氣...

引用:
原帖由 0061234 於 2008-4-9 01:18 發表

:smile_14: 原來咁"眼大睇過龍:smile_42: ...........

唔該晒":smile_34:
剛開始先自己加人  加到悶就等人加妳
先找住d女女聊下先唔好咁快上去見面

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-4-9 07:14 PM 發表

剛開始先自己加人  加到悶就等人加妳
先找住d女女聊下先唔好咁快上去見面
我加左兩個......睇到都食唔落:smile_42:
唔知係咪睇唔慣d樣...定自己無mood

哈哈哈

我都係唔係好夠薑上去"

引用:
原帖由 0061234 於 2008-4-10 00:55 發表

哈哈哈

我都係唔係好夠薑上去"
上去又唔駛妳做咩  見過面食個飯就咁
唔好似其他人咁  一見面就想食
溝下女玩下  上去放鬆下自己姐

新手沒有買卡是否不能聯絡朋友
:smile_41:

:smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41:
真係唔知你想問乜喎...

引用:
原帖由 0061234 於 2008-4-10 00:55 發表

哈哈哈

我都係唔係好夠薑上去"
玩吓先囉....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆