上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#46 - 潮吹篇

收藏  |  訂閱
3.1k  43.1k

又可以咁講。。如果無小朋友又唔可以將大家磨合到咁長久。。似乎個大人點樣去睇嘅。。小朋友可以畀到好多無限歡欣回憶畀你。。但亦都會有好多嘔心瀝血嘅場面畫面。。😂😂

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-6-14 02:34 PM 發表 查看引用來源
又可以咁講。。如果無小朋友又唔可以將大家磨合到咁長久。。似乎個大人點樣去睇嘅。。小朋友可以畀到好多無限歡欣回憶畀你。。但亦都會有好多嘔心瀝血嘅場面畫面。。😂😂 ...
哦⋯⋯😮

引用:
原帖由 Poolmoon 於 2019-6-14 02:30 PM 發表 查看引用來源
係呀 係有先會小朋友維持 , 相處得大家都好辛苦
我都有個朋友係已經無感情
各自出去玩
玩到有一日個女人話要改嫁,所以就搞離婚

引用:
原帖由 arthurchoi336 於 2019-6-14 02:50 PM 發表 查看引用來源

我都有個朋友係已經無感情
各自出去玩
玩到有一日個女人話要改嫁,所以就搞離婚
咁樣就簡單啦
最怕一個話仲有感情,另一個要走啫

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-6-14 02:34 PM 發表 查看引用來源
又可以咁講。。如果無小朋友又唔可以將大家磨合到咁長久。。似乎個大人點樣去睇嘅。。小朋友可以畀到好多無限歡欣回憶畀你。。但亦都會有好多嘔心瀝血嘅場面畫面。。😂😂 ...
感情跟親情我分開處理...

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-14 03:01 PM 發表 查看引用來源

咁樣就簡單啦
冰封三尺非一日之寒,到個人要走講咩都無用

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-14 03:01 PM 發表 查看引用來源

咁樣就簡單啦
睇 poolmoon既文字感覺,應該大家都無感情了

引用:
原帖由 森杉谷 於 14-6-2019 12:01 發表 查看引用來源

正常係要你關心,有時男人都要識做
男人關心愛錫自己女人係好基本嘅事嚟 不過唔係個個可以做到好足/滿意而引致到女人扭計發脾氣等等

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 14-6-2019 12:05 發表 查看引用來源

狗仔式游水呀?
作死你 狗仔式趴喺度...

引用:
原帖由 天剎沽星 於 14-6-2019 12:06 發表 查看引用來源

你問十個女人九個都會咁答,下集係佢隔離o個件又唔係咁喎!
你唔覺得奇咩
就係因為身邊嗰個做唔到先要不停換畫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆