上一頁下一頁
發新話題

老公的癖好 [請你地入來摷我.....的update]

收藏  |  訂閱
1.1k  595.2k

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 07:27 AM 發表 查看引用來源

lei件唔知收唔收貨!!!

...
噴血.....

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 07:27 AM 發表 查看引用來源

lei件唔知收唔收貨!!!

...
Ms Spicy, you are so pretty. I would love to kiss and suck those delicious nipples. Love your beautiful tits:smile_34:

Dear MsSpicy 姨姨: I think you would look very pretty in high heels, can you show some legs in heels :smile_34:

Now I know why your 老公 has 癖好. You are so pretty!:smile_34:

MsSpicy 姨姨咁靚,我搵日搵多兩個大J靚仔,除咗你D衫,剃咗你下面閪毛,一人食你一邊乳頭,一路打J,射曬喺姨姨對靚波度做熱䊢按摩,好嗎姨姨? 咁我當然係在你兩腿之間品嚐你隻光滑生蠔喇! 你丈夫可以負責拍嘢,好嗎?

入黎插一插

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 08:21 AM 發表 查看引用來源

最哀你唔同啊姨一部巴士, 如果唔是你可以行來我後面, 頂啊姨個pat pat
我剛剛企緊巴士返公司,如果你係我前面就正羅:smile_35:

你地d留言好變態 難得有個姨姨陪你地癲埋一份:smile_47:

spicy姨姨真係姣閪一名,睇嚟要將妳個淫閪鎖喺公廁,等個個男人入去都可以揸妳摷妳,仲要妳幫所有男人含撚同比佢哋𨳒妳個淫閪,之後全部射到妳成面成身都係精,妳老公就喺旁邊一路拍底佢,咁就正啦。。

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-10-28 10:50 AM 發表 查看引用來源
等阿姨都分享下, 希望各位唔好介意我唔知醜!!

其實好耐前, 個哀老成日要我唔戴bra出街[他睇得咸片多]
因為我在家一向唔戴, 好多時洛街買D野或去公園行下, 佢都會話: [唔好戴la! 出去行下 'ji ma']

佢仲要揀D好 ...
hello spicy   我以前都交往過熟女仁妻,都會玩下剌激,例如去戲院睇戲,周圍d人專心睇戲,而我隻手就伸入佢裙入邊摷佢妹妹,點知佢下邊即刻濕成"汪洋大海", 佢就二話不說,拉開我庫連,一野含落去,我就啊-聲.(都幾大聲下)搞到周圍d人望向我,好彩戲院燈光暗,同埋我用背包庶住
先有俾人發現,亦都試過響地鐵度,扮痴漢,用細佬頂住佢羅由,然后用手不停渣羅由,佢就細細聲同我講,濕晒 ,  仲有幾個Case未寫(睇完你d相岩
DIY完,手軟)      佢就話 甘样做,好擔心被人見到,會令佢緊張,同埋惊, 但又覺得好剌激好Enjoy

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆