上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  29.2k

引用:
原帖由 KID.OF.DEATH 於 2009-8-9 09:47 PM 發表

覺得悶 , 點解你重要留言呢 ?

你可以睇完唔留言架 !

:smile_o01: :smile_o01:
我留咗言話悶:smile_42:

你都可以唔回架:smile_38:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-9 10:10 PM 發表 查看引用來源

我留咗言話悶:smile_42:

你都可以唔回架:smile_38:
我都唔覺得悶 ! :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 koikeaya 於 2009-8-9 09:26 AM 發表 查看引用來源
基頭四師兄,睇番d帖,0個條友係抵小,但話人老媽係你話先,最終唔夠人講閃左人又係你,而家趁人唔黎到就先夠膽話人癲狗,你都幾得個wor:smile_30: :smile
我話人老媽?邊句先?對住條癲狗我駛閃?你估我真係咁得閒長時間捕o係部電腦度咩!你都幾得喎!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-8-9 10:43 PM 發表 查看引用來源

我話人老媽?邊句先?對住條癲狗我駛閃?你估我真係咁得閒長時間捕o係部電腦度咩!你都幾得喎!:smile_30: :smile_30:
睇波啦,仲講

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-8-9 10:43 PM 發表 查看引用來源

算啦!
班信徒都開始語無倫次,
咪阻住人地向神人朝拜啦!

我唔回架喇,
慢慢裝香啦!

引用:
原帖由 天馬座‧星矢 於 2009-8-9 10:57 PM 發表 查看引用來源
算啦!
班信徒都開始語無倫次,
咪阻住人地向神人朝拜啦!

我唔回架喇,
慢慢裝香啦!
唔通遲 D 有 富豪團長 簽名會 ~~~~~~~~~  :smile_o09:

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-8-9 12:24 AM 發表 查看引用來源
本來見到R團長出帖都唔係好想回帖,不過有隻癲狗係咁咬住唔放,咪學下團長咁同佢癲下囉!

唔妥你?你係咪諗多左呀?我重申我只係唔妥個場啫。

如果我插個場而影響到你d生意,咪同我講囉。不過唔好PM我喎!
就憑你哩位其頭四師兄出幾個 post 可以影響人地個場o既生意, 你好有勢力咩? 定係有妄想症?
俾人咬住唔放都係因為你地講來講去都話張單唔係真o既, 但你地又拿唔出證據.
唔該你地唔好乜都拉晒同搞團 d o野有關落去啦, 唔好成日想引開視線啦!

你地唔妥個場咪自己開 post 插飽佢 law

引用:
原帖由 魔鬼蕭 於 2009-8-10 12:07 AM 發表 查看引用來源

唔通遲 D 有 富豪團長 簽名會 ~~~~~~~~~  :smile_o09:
有無周瘦挪同 Angela dady:smile_30:

其實cp黎講, 富豪邊算貴呀.....

咁貴,都係跟Copy 團好D, 明碼實價:smile_30: :smile_30: !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆