上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

回覆 453# 最錫我老婆 的帖子

可能係你老婆送比三叔呢~😏

回覆 3759# 最錫我老婆 的帖子

暫時唔好講住...
你講咗...你老婆可能好反感唔肯再同你玩阿三叔...
唔講...你老婆可能仲玩多一陣...到佢唔想再玩喇先講都未遲...
除非你老婆知道都唔介意就另計啦....咁你應該最了解佢

引用:
原帖由 Melo6 於 2020-4-29 12:13 發表 查看引用來源
暫時唔好講住...
你講咗...你老婆可能好反感唔肯再同你玩阿三叔...
唔講...你老婆可能仲玩多一陣...到佢唔想再玩喇先講都未遲...
除非你老婆知道都唔介意就另計啦....咁你應該最了解佢 ...
ok 我都同意你講法 就玩多陣 遲啲先講
話時話老婆介唔介意我真係唔知 從來冇同佢探討過呢樣嘢 遲啲探吓佢口風都好

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-29 13:06 發表 查看引用來源

話時話老婆介唔介意我真係唔知 從來冇同佢探討過呢樣嘢 遲啲探吓佢口風都好
唔講好過,1來因為你老婆已經唔記得左無左套內衣褲.2來咪比3叔做個記念

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-29 07:24 發表 查看引用來源
呢排工作量唔多 又成日喺屋企,所以尋日諗住搵返啲舊game出嚟打吓。因為真係太耐冇玩,部機就喺廳封o西塵,但係啲game就唔知喺邊。

我唯一諗到嘅就可能係喺老婆三叔宜家瞓緊嗰間房。佢未嚟住之前嗰間房通常都係用嚟俾我擺 ...
樓主可唔可以灘開影1張個bra

如果比著我喺你,玩下三叔!等佢驚下都過引!就是換個另一套內衣比佢,攞走舊嘅!睇下三叔有乜反應?好玩!

會吾會三叔已經食左,D衫係禮物

[ 重點係啲底衫褲洗咗未? 同埋有冇打飛機行跡

quote]原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-29 13:06 發表 查看引用來源

話時話老婆介唔介意我真係唔知 從來冇同佢探討過呢樣嘢 遲啲探吓佢口風都好 [/quote]

引用:
原帖由 135k246 於 2020-4-29 22:37 發表 查看引用來源
[ 重點係啲底衫褲洗咗未? 同埋有冇打飛機行跡

quote]原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-29 13:06 發表 查看引用來源

話時話老婆介唔介意我 ...
個bra就唔知 條底褲就似著完未洗 有小小漬喺個西位到應該係我老婆著完留低嘅漬。兩樣嘢都冇打過飛機嘅行跡。

佢應該係襯我同老婆唔喺屋企嗰陣入過我哋廁所 喺個洗衣籃入面見到有啲老婆未洗嘅底衫褲然後撻咗

引用:
原帖由 andy1805 於 2020-4-29 16:44 發表 查看引用來源
會吾會三叔已經食左,D衫係禮物
唔會 如果老婆真係要俾人吊都俾咗佢啲客或者同事先啦 幾時輪到佢三叔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆