上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

阿嫂喺邊頭出沒多呀?真係要去撞撞

回覆 3748# 最錫我老婆 的帖子

師兄邊個商場,等我得閒去多啲

呢個角度望住肉絲長腿真係不得了

引用:
原帖由 nokning 於 2020-4-28 17:01 發表 查看引用來源
阿嫂喺邊頭出沒多呀?真係要去撞撞
只能說荃灣多
再多就唔講啦 睇你好唔好彩啦 😹

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-29 02:44 發表 查看引用來源

只能說荃灣多
再多就唔講啦 睇你好唔好彩啦 😹
荃灣都有好多商場…………

呢排工作量唔多 又成日喺屋企,所以尋日諗住搵返啲舊game出嚟打吓。因為真係太耐冇玩,部機就喺廳封o西塵,但係啲game就唔知喺邊。

我唯一諗到嘅就可能係喺老婆三叔宜家瞓緊嗰間房。佢未嚟住之前嗰間房通常都係用嚟俾我擺放雜物,所以啲耐唔用嘅野應該喺o西佢間房。

佢三叔尋日同平時一樣同啊嫲落咗樓散步,老婆又出咗去。咁我喺廳搵唔到,好自然就入三叔間房搵。床下底冇,咁淨係得返衣櫃㗎啫。

一打開個衣櫃,因為三叔帶嚟嘅衫唔多所以一打開已經見到入面一袋二袋我哋自己同三叔嘅嘢。搵搵吓我見到有個紙袋夾咗喺三叔啲衫入面,本來我淨係係咁意睇吓入面有冇我啲game,但係望完之後我覺得好奇怪,個紙袋入面竟然有啲白色類似布料嘅物體嚮入面,就咁睇已經覺得呢啲布料唔似一般男人或者一個啊叔衣櫃入面會搵到嘅嘢。個紙袋入面除咗啲白色布料之外仲有啲舊報紙同舊馬經,我同老婆都唔賭馬嘅所以好明顯個袋係三叔㗎啦。

我嗰陣都仲係冇諗啲咩特別嘢,淨係諗住搵我啲game㗎啫,我嗰嘢係純粹以"男人老狗 乜撚嘢嚟㗎" 嘅心態, 所以先好奇攞出嚟睇吓,點知俾我搵到一條女人底褲,同一個bra

呢個bra我幾肯定係我老婆嘅 因為個bra冇pad夠o西薄所以我知道老婆最鐘意用呢種款嘅bra嚟襯白色恤衫,話貪佢唔會透同唔會show到個bra型出嚟。呢種款嘅bra我老婆亦都有幾個所以我好肯定呢個係其中一個屬於我老婆嘅bra

至於呢條底褲我都好似有小小印象 因為我認得側邊啲鬚鬚,加上條底褲同個bra應該係同一set,所以個bra係老婆嘅條底褲一定都係走唔甩。

況且成間屋得我老婆同啊嫲兩個女人,我諗啊嫲唔會有呢啲款嘅底衫褲囉,就算啊嫲咁重口味真係有,三衫叔應該唔會顛到偷自己老母啲底衫褲掛。

最後我冇攞走個bra同條底褲,我將兩樣嘢都原封不動咁放返喺個紙袋入面,問題嚟啦,大家覺得我應唔應該同老婆講好?

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-29 07:24 發表 查看引用來源
呢排工作量唔多 又成日喺屋企,所以尋日諗住搵返啲舊game出嚟打吓。因為真係太耐冇玩,部機就喺廳封o西塵,但係啲game就唔知喺邊。

我唯一諗到嘅就可能係喺老婆三叔宜家瞓緊嗰間房。佢未嚟住之前嗰間房通常都係用嚟俾我擺 ...
亞嫂條T仔好正撥開舔閪爽😍😍😍

話俾啊嫂聽,啊嫂都唔會攞番來穿。再者啊嫂唔為意冇咗一套內衣,即係唔重要。你就當送份禮物俾三叔。除非有日唔想三叔再係到打擾你兩公婆,到時再攞出來講趕去走用。

引用:
原帖由 kennychan1989 於 2020-4-29 08:11 發表 查看引用來源
話俾啊嫂聽,啊嫂都唔會攞番來穿。再者啊嫂唔為意冇咗一套內衣,即係唔重要。你就當送份禮物俾三叔。除非有日唔想三叔再係到打擾你兩公婆,到時再攞出來講趕去走用。 ...
我老婆咁多唔同款嘅底衫褲唔見緊一兩set唔覺唔出奇,我係驚因為佢前排好唔妥佢三叔,所以有一段時間唔肯引佢。你哋有follow開我個post嘅應該都知啦。佢係真係呢幾日先開始陪我肯引返佢三叔㗎咋

咁難得老婆有返條癮,我係怕話咗俾佢知佢三叔偷佢啲底衫褲之後,佢對佢三叔嘅反感又返o西嚟,又唔肯繼續引佢咋

但係我又好想知老婆咩反應,sorry我知好撚矛盾 😅

師兄會唔會主動俾多幾個bra/底褲俾3叔?
可以裝cam偷下佢平時有無對呀嫂啲衫褲做啲咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆